Beste bestemmingen voor de huwelijksreis

Huwelijksreis

Je hebt een fantastische bruiloft gehad. Het was de meest perfecte en mooiste dag van je leven toen je het ja-woord gaf aan de liefde van je leven. Maar het feest is nog niet voorbij. Nu komt de huwelijksreis. Een periode om bij te komen van alle drukte van het plannen van de bruiloft. Waar tijdens de bruiloft al jullie vrienden en familie aanwezig waren om jullie verklaring van liefde voor elkaar te aanschouwen is de huwelijksreis een tijd voor jullie alleen. De enige vraag is natuurlijk, waar gaat de huwelijksreis heen? In dit artikel bespreken we de mooiste bestemmingen voor een huwelijksreis. We bespreken zowel bestemmingen die goed zijn als je veel geld bent bereid uit te geven als bestemmingen die ideaal zijn wanneer je op budget reist.

Bali

Het is namelijk heel goed mogelijk dat jullie al meer dan genoeg geld hebben uitgegeven aan de bruiloft en de huwelijksreis liever wat minder uitgeven. Dit betekent natuurlijk absoluut niet de kwaliteit van de huwelijksreis minder hoeft te zijn, in tegendeel. Wanneer je een niet al te groot budget hebt voor de huwelijksreis kan een bestemming zoals Bali ideaal zijn. Het Indonesische eiland Bali staat ook wel bekend als het eiland van de goden en is al jaren een gigantisch populaire bestemming. Als je de huwelijksreis naar Bali doet wil je niet in de hoofdstad zitten aangezien het hier veel te druk is. Je kunt beter een stuk naar het Noordwesten gaan. Hier zijn prachtige resorts en stranden met leuke tentjes en feestjes maar er is ook genoeg rust om optimaal van de huwelijksreis te genieten.

De reden dat Bali zo aantrekkelijk is voor een huwelijksreis is omdat het verblijf ontzettend goedkoop is. Je kunt in een prachtig resort zitten met een prive kamer en zelfs zwembad voor een veel goedkopere prijs dan in Europa. Ook het eten is erg goedkoop. Zelfs als je besluit niet lokaal te eten maar in plaats daarvan voornamelijk westers te eten is het nog altijd ongelofelijk goedkoop. De enige kosten die je echt hebt zijn de kosten voor het vliegticket.

IJsland

Een andere prachtige bestemming voor je huwelijksreis is IJsland. Dit klinkt misschien apart aangezien IJsland zo koud klinkt en is. Desondanks is IJsland een van de mooiste landen in Europa. Wat is er fijner dan in een natuurlijke spa samen met je geliefde te kijken naar het noorderlicht. Of heerlijk warm samen in bed bij het haardvuur liggen? IJsland is duurder dan Bali maar nog steeds goedkoper dan vele andere bestemmingen en je zult niet veel geld uitgeven aan de vlucht.

Similar Articles

Comments

Recente posts