Zo bescherm jij jouw mobiele telefoon.

De snelle opmars van de mobiele telefoons de afgelopen twintig jaar ongeveer is niet te ontkennen. Vooral het moment dat er mobiele telefoons met internet en touch screens met apps werden geintroduceerd ontplofde de markt en nu is het moeilijk om een groep mensen zonder mobieltje te vinden. De technologie blijft ook zeker niet achter en dat is te zien in de prijzen van de telefoon. Ook deze zijn door de jaren heen flink mee gestegen. Reden genoeg dus om er extra voorzichtig mee om te gaan, voor je het weet ben je een paar honderd euro kwijt. Gelukkig bestaan er hulpmiddelen om de telefoon minder kwetsbaar te maken en er dus zo met een veiliger gevoel over straat te lopen. Eén van die hulpmiddelen is het populaire telefoonhoesje. Hieronder lees je waarom een telefoonhoesje onmisbaar is.

Het onmisbare telefoonhoesje.

Vooral wanneer je ontzettend onhandig bent kan het gebruik van een telefoonhoesje de uitkomst zijn, vooral bij de duurdere telefoons. Het klinkt namelijk gek, maar hoe duurder je hoesje hoe kwetsbaarder deze is. Dus vooral voor de duurdere telefoons is het belangrijk om extra bescherming te gebruiken. Een telefoonhoesje kan hierbij helpen, toch zullen niet alle telefoonhoesjes aan de juiste bescherming voldoen. Vooral de goedkopere hoesjes zullen weinig tot geen bescherming bieden, deze zijn er vooral om je telefoon op te leuken. Toch is het verstandig om niet alleen naar leuke hoesjes te kijken. Wil je toch een sterk en leuk hoesje kijk dan eens naar de case24.com telefoonhoesjes. Je kunt namelijk je eigen telefoonhoesje maken en ook nog eens voor een sterker, of niet natuurlijk, kiezen. Heel handig en nog een super leuk om te doen!

Wallet case, flip case of back cover?

Er bestaan dus tegenwoordig zoveel hoesjes, het is bijna niet meer bij te houden. De meest voorkomende is de back cover. Vooral met deze moet je goed opletten of hij wel goed over het scherm valt en daarmee het scherm en de achterkant van de telefoon beschermt. Jammer genoeg worden deze hoesjes vooral op zo een manier ontworpen dat hij meer voor de sier is dan echt wat toevoegt aan de bescherming van de telefoon. Verder heb je nog een flip case die ook redelijk vaak voorkomt. Dit hoesje lijkt een soort boekje om je telefoon heen. Deze komt versie komt ook weleens voor als wallet case. Het idee is het zelfde alleen aan de binnenkant van het hoesje kun je een aantal pasjes kwijt.

Similar Articles

Comments

Recente posts