Welke schoenen draag je op de dag dat je ‘JA’ zegt?

Het is zover, je gaat eindelijk trouwen. Alles is geregeld, zoals: de jurk, de locatie, het diner, de gastenlijst, de decoratie etc. Vaak weet je al ver van tevoren wat je wil en welke stijl je leuk vindt. Het regelen wordt dan een stuk makkelijk. Ook kun je ervoor kiezen dat je de organisatie van jouw bruiloft uit handen geeft. Een ding wat wel vaak als lastig wordt ervaren, zijn de schoenen die je draagt als bruid en bruidegom. De schoenen moeten natuurlijk pure klasse uitstralen op die dag. Maar.. ze moeten ook lekker lopen, aangezien de dag lang kan duren. Daarbij kunnen ze niet te basic zijn. Je wil immers niet dat je iemand van de gasten met dezelfde schoenen aan ziet. Wat zijn dus de perfecte schoenen voor zowel mannen als vrouwen die trouwen en hoe kies je deze uit?

Mannenschoenen

Een trouwpak zal waarschijnlijk het duurste pak zijn wat je ooit gaat aanschaffen. Je schoenen mogen dus zeker niet onderdoen hieraan. Belangrijk is dat je goed kijkt naar de kleuren en eventuele motieven bij jouw colbert, gilet of overhemd. Ook moeten de schoenen passen bij een (eventuele) riem. Laat je adviseren door een deskundige verkoper. Deze zijn vaak gespecialiseerd in trouwkleding- en schoenen. De mooiste trouwschoenen zijn handgemaakt. Hierdoor zie én voel je echte authentieke kwaliteit. Het merk ‘Magnanni’ heeft deze schoenen. Magnanni heeft prachtige schoenen van zacht en mooie leer. De schoenen worden met de hand geverfd. Ultieme klasse dus! Afhankelijk van je pak en wensen, kun je kiezen voor een schoen met gesp, veters, hak en riempjes. Kies bijvoorbeeld voor een donkergrijs exemplaar met dubbele riempjes, of een donkerbruine variant met krokodillenprint en een mooie gesp. Je schoenen zullen ongetwijfeld worden opgemerkt! Magnanni heeft ook riemen in het assortiment. Beter kunnen je schoenen en riem niet op elkaar afgestemd worden.

Vrouwenschoenen

Voor vrouwen is het kiezen van de beste trouwschoenen nóg moeilijker. Vaak wordt er voor hakken gekozen. Echter, hakken zorgen op de lange termijn voor pijn en blaren. Dit willen we natuurlijk niet. Je moet nog de hele avond dansen en swingen. Sommige vrouwen kiezen ervoor om twee paar schoenen aan te schaffen. De mooiste voor tijdens de ceremonie en nog een paar voor tijdens het feest. Bij verschillende winkels en online webshops vind je bedrijven die dames bruidsschoenen verkopen. Vaak komt de kleur van de schoen overeen met de jurk. Zo is wit, champagne of ivoor erg populair. Ook kant en glitter komt veel voor. De hak heeft van een punt. Ook hebben de hakken baan een bandje om de enkel. Je kunt kiezen uit een open of dicht exemplaar. Houd je helemaal niet van hakken? Dan kun je kiezen voor een sandaaltje of schoentje met kant.

Similar Articles

Comments

Recente posts