Geef de identiteit van je bedrijf vorm met goede projectstoffering

Als je een bedrijf hebt met een eigen kantoor dan wil je graag dat de inrichting mooi en netjes is. De inrichting moet representatief zijn en het moet de identiteit van je bedrijf goed weergeven. Een belangrijk element daarin is projectstoffering. Bij projectstoffering moet je denken aan vloerbedekking, systeemwanden, systeemplafonds en raamdecoratie. Binnen deze elementen is ook weer allerlei keuze. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vouwgordijnen en rolgordijnen. Je creëert hiermee een soort basis waar je de rest van je interieur op kunt afstemmen. Een essentieel element dus in je inrichting en goed om grondig over na te denken alvorens je er een keuze in maakt. Hoogste tijd dus om er wat meer over te vertellen.

Wat is er mogelijk met projectstoffering?

Wat niet veel mensen weten is dat raamdecoratie ook onder de noemer projectstoffering valt. Deze raamdecoratie speelt allereerst een belangrijke rol in de lichttoevoer die je in je kantoor hebt. Naast dat het voor je inrichting een bepalend element is, speelt het dus ook voor de zonverduistering een belangrijker rol. Als dit van belang is dan is het goed om te kijken of de raamdecoratie die je op het ook hebt zonverduisterend is. Met bijvoorbeeld rolgordijnen heb je ook nog eens een mogelijkheid om de hoeveelheid zon die je wil verduisteren te regelen. Door het rolgordijn meer of minder naar beneden te doen. Een ander heel praktisch element van projectstoffering zijn de systeemwanden. Hiermee heb je de mogelijkheid om meerdere ruimtes te maken in een grote kantoorruimte. Het voordeel is dat het een snelle en praktische oplossing is die ook weer gemakkelijk te verwijderen is. Naast de systeemwanden heb je met systeemplafond een heel handig middel om je plafon snel en praktisch netjes te maken en een representatieve uitstraling te geven.

De vloerbedekking

Wanneer we het over projectstoffering hebben dan denken de meesten snel aan de vloerbedekking. Vrij terecht want dit is ook een belangrijk element hierin. Naast de uitstraling heeft de vloerbedekking vaak een aantal anderen vereisten binnen een bedrijf. Denk dan bijvoorbeeld aan zorginstellingen of ziekenhuizen. Daarin is hygiëne heel erg belangrijk en daar speelt de vloerbedekking weer een belangrijke rol in. Ook met betrekking tot de uitstraling speelt de vloerbedekking een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan vloerbedekking met een ontwerp daarin, bijvoorbeeld het logo van je bedrijf.  Allemaal zaken die mogelijk zijn en waarmee je een goede indruk maakt op de mensen waarmee je zaken doet.

Similar Articles

Comments

Recente posts