Blaklader voor duurzaam werken in de bouw

Werken in de bouw is vaak intensief werk, waarbij je fysiek gezien veel van jezelf vraagt. Je vraagt daarbij ook veel van het gereedschap dat je gebruikt en ook de kleding die je draagt. Werkkleding is daarom een belangrijk onderdeel. Dit moet ten eerste functioneel zijn en ten tweede kwalitatief heel goed zijn. Een merk dat dit tot in de puntjes heeft verzorgd is Blaklader. Een zweeds merk dat de focus heeft op functionaliteit en kwaliteit. Daarnaast zijn ze zeer vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. Ze blijven vooruitstrevend door veel te innoveren. Zodoende hebben ze een aantal patenten op hun naam staan die in hun kleding zitten verwerkt. Lees in dit blog meer over het mooie merk Blaklader.

Wat heeft blaklader in het assortiment

Als het om werkkleding gaan hebben ze een ruim assortiment. En dan hebben we het over werken in de bouw. Van timmerman tot schilder ze hebben hebben het in hun assortiment. Zeer populair zijn ze op het gebied van werkbroeken. De broek is bij het werken in de bouw ook een belangrijk onderdeel. Vooral op functioneel gebied. De broek dient namelijk vaak als hulpmiddel om je gereedschap mee te nemen. Daarnaast wordt deze behoorlijk belast en wordt er veel gevraagd van de kwaliteit. Voor de werkbroek heeft Blaklader ook een belangrijk patent op hun naam staan. De zogenaamde dubbele stiknaad. Deze stiknaad is bevestigd op de delen van de broek die het meest belast worden. Dit zorgt ervoor dat bij intensief gebruik de kans op scheuren aanzienlijk kleiner is. Dit komt de levensduur van de broek flink ten goede. Wat ook onderscheidend is, is de broek voor linkshandigen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de hamerlus die aan de linkerkant zit. Zo kan je makkelijker bij je hamer komen als je linkshandig bent.

Blaklader en maatschappelijk verantwoord ondernemen

In de eerste alinea gaf ik al aan dat Blaklader duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo gebruiken ze voor het produceren van de kleding veel gerecyclde materialen en beperken ze daarmee de belasting van het milieu met het produceren van hun kleding. Daarnaast voldoen de fabrieken van Blaklader aan alle vereisten als het gaat om prettige werkomstandigheden. Voor het personeel wordt dus uitermate goed gezorgd en doen ze veel meer dan dat wettelijk van hun vereist wordt. Kortom een merk die zijn zaakjes heel erg goed voor elkaar heeft en waarbij je absoluut een goede aankoop doet voor de langere termijn.

Similar Articles

Comments

Recente posts