Waarom het beveiligen van je huis van belang is

Een van de dingen die vaak over het hoofd gezien worden is de beveiliging van je huis. Het overgrote deel, bijna 80% van de inbraken, zijn gelegenheidsinbraken. Door het gebruik van een mistalarm kun je de daders dusdanig afschrikken dat ze per direct op de vlucht slaan. Misschien woon je in een veilige fijne buurt en zie je het belang van beveiliging niet zo in, daar ga je namelijk als de mist is. Inbrekers kijken namelijk niet naar wat voor woonwijk je in woont of hoe veilig deze is. Criminelen kunnen namelijk overal en op elk moment van de dag toeslaan. Als dat gebeurt ben je de pineut. Je blijft namelijk achter met materiële schade en misschien zelfs emotionele schade. Je dierbare spullen liggen verspreid of kapot op de grond en je voelt je misschien niet meer veilig in je eigen huis. Een mistalarm had dit kunnen voorkomen

Hoe moet je je huis goed beveiligen?

Er zijn een aantal manieren waarop je je bedrijfspand of woning een stuk beter kan beveiligen. Sommige opties kosten en werken nou eenmaal iets beter dan andere. Het grootste verschil wanneer dit te merken is is in inbraakalarmsystemen. Het is ten eerste al een grote aanrader om een alarmsysteem aan te schaffen en te installeren. Het systeem kan namelijk zowel jouw als de speciale diensten op afstand waarschuwen wanneer er een ongewenst persoon binnenkomt. Hiernaast is het ook erg handig om een buurtpreventie op te richten. Door gebruik te maken van WhatsApp om een buurtpreventie groep op te richten en een verkeersbord hiervoor aan te schaffen en op te hangen in de woonwijk. Een ander middel dat ongelooflijk goed werkt is het gebruik van een mistgenerator. Dit schrikt meestal een nietsvermoedende inbreker snel af. 

Het gebruik van mistbeveiliging

De meeste mensen zijn nagenoeg niet bekend met mistbeveiliging en mist alarmen. Door gebruik te maken van mistbeveiliging bescherm je je pand optimaal. De mist wordt namelijk geactiveerd zodra er een inbreker de sensor activeert, dit gebeurt wanneer een crimineel het pand binnen komt. Dit laat het mistalarm afgaan en vervolgens ontstaat er een dikke witte mist die de inbreker verblind en gedesoriënteerd. De mist is ook nog onschadelijk voor mensen, dieren, planten en dingen. De inbreker weet niet wat hem overkomt en probeert zo snel mogelijk te vluchten of nog beter, de inbreker kan de weg naar de uitgang niet vinden waardoor de politie hem in de boeien kan slaan. Zo houd je je woning of pand veilig.

Similar Articles

Comments

Recente posts