Laat je vlaggenmast niet leeg

Laat je vlaggenmast niet leeg

Heb jij ook een lege vlaggenmast, thuis of op werk. Waarom hang je er niet wat leuks aan! Denk bijvoorbeeld aan een vlag of aan een fairybell, als het weer kerst is. Een vlag hoeft verder helemaal geen land te vertegenwoordigen. Ik snap best dat je niet altijd nationalistisch over wilt komen. Je kan bijvoorbeeld ook een vlag ophangen van iets wat voor jouw dierbaar is. Denk aan je familie, eigen bedrijf en/of andere dierbare bezittingen.

Ook kan je als het kerst is, een fairybell ophangen. Een fairybell is een aaneenschakeling van LED lampjes in de vorm van een kerstboom. Dit is heel erg leuk voor de sfeer tijdens kerst. Je hebt ze vast wel is gezien. Deze aaneenschakeling van LED lampjes kan je dan ook ophangen aan de mast. Waardoor je een soort van hangende kerstboom hebt. De lichtjes zijn natuurlijk energiezuinig, wat goed is voor jouw energierekening!

vlaggen bedrukken

Het is natuurlijk niet altijd kerst. Dan is het niet handig om een fairybell op te hangen. Daarom heb je natuurlijk ook een vlag nodig om op te hangen. Wat ik adviseer is vlaggen bedrukken. Zo kun jij zelf het design van je vlag kiezen. Je kan bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo laten bedrukken of een sterke boodschap achterlaten. De mogelijkheden zijn grenzeloos. En dat maakt het nou zo leuk. Wat ook leuk is, is om een eigen vlag te creëren voor wanneer je geslaagd bent voor je examens.

Niet alleen particulieren zijn bezig met het bedrukken van hun vlaggen. Ook zakelijk, is vlaggen bedrukken erg populair. Denk bijvoorbeeld aan grote bedrijven als pretpark Walibi. Die heeft misschien wel honderden vlaggen hangen met hun eigen logo erop. Dat maakt het pretpark nog authentieker en zorgt voor een optimale ervaring. Ook winkelbedrijven zoals Ikea, kiezen ervoor om bedrukte vlaggen op te hangen, hiermee zorgen zij ervoor dat ze beter gevonden worden door hun doelgroep.

Dus ook voor succesvolle marketing kan vlaggen bedrukken erg handig zijn. Dit wordt dan ook vaak onderschat. Daarom is het een krachtig middel om onbewuste interesse te wekken bij je doelgroep.

Fairybell of een bedrukte vlag, als je er maar wat aan hangt. Daarvoor zijn ze er! Laat je mij even weten wat jij allemaal hangt aan je vlaggenmast? Zo kan ik zien hoe creatief mijn lezers zijn (en stiekem zelf ook inspiratie opdoen). Verder hoop ik met mijn blog veel mensen te hebben geïnspireerd om ook wat leuks op te hangen!

Similar Articles

Comments

Recente posts