Toppers in communicatie: Polkadot en Chainlink

Vaak probeert het bedrijf achter een cryptocurrency naast het uitbrengen van de coin ook een project te verwezenlijken met dezelfde technologie. Voor Polkadot en Chainlink is dit achterliggende project communicatie. Beide crypto’s streven ernaar om veilige, snelle en makkelijke communicatie over het internet mogelijk te maken voor alle gebruikers door middel van een blockchain. Hoewel de coins op elkaar lijken zijn ze zeker niet gelijk. Polkadot focust namelijk op communicatie tussen apps en andere services, terwijl Chainlink vooral bestaat voor smart contracts. Wat deze verschillen precies betekenen voor de koers en de winstvoorspelling lees je hieronder. Dus ben jij benieuwd naar de investeringsmogelijkheden voor deze crypto’s? Lees dan snel verder!

Polkadot: een crypto voor communicatie

Hét verkooppunt van Polkadot is de parachain. Polkadot wil namelijk zorgen dat oude en nieuwe blockchains goed met elkaar kunnen communiceren. Om dit goed te laten verlopen gebruikt het systeem deze zogeheten parachains. Deze parachains werken als een soort brug tussen twee blockchains waardoor deze met elkaar kunnen communiceren. Zo zou je dus kunnen betalen met Ethereum op de blockchain van Bitcoin. Toch wil Polkadot zelf niet bekend staan als een betaalmiddel, dit laten ze over aan Bitcoin. Ze willen vooral dat meer gebruikers gebruik kunnen maken van het systeem en de mogelijkheden. Als je investeert in Polkadot maak je dus niet alleen kans op grote winst, maar draag je ook bij aan een groot en mooi project. Koop dus nu in op de actuele Polkadot koers prijs! 

Meester in smart contracts: Chainlink

Chainlink is een crypto die zich vooral bezig houdt met het veilig verwerken van smart contracts. Smart contracts zijn computerprogramma’s of transactieprotocollen die als doel hebben om juridische acties uit te voeren, te controleren of te documenteren volgens een vooraf afgesproken protocol. Het wordt veelal gebruikt voor het uitvoeren van complexe acties met een kleine actietijd. Denk bijvoorbeeld aan het verkopen van je Bitcoin als de verkoopprijs boven een bepaald bedrag ligt. Chainlink wil deze contracten niet alleen veiliger en sneller maken, ze ondersteunen ook complexere smart contracts die momenteel nog niet haalbaar zijn op de gemiddelde blockchain. Omdat ze blijven ontwikkelen en verbeteren is deze coin erg toekomstbestendig en zeker een goede optie om in te investeren. Ook als je kijkt naar de Chainlink koers zie je niet veel negatiefs. Deze crypto blijft ook nu nog gestaag in waarde stijgen. Koop dus nu in en maak winst!

Similar Articles

Comments

Recente posts