Tips om je herenhuis te verfraaien

Een mooi huis, dat willen we allemaal wel. Toch lopen de meningen sterk uiteen wat betreft een mooi huis. De één ziet in een bouwval namelijk een schitterend huis, terwijl de ander in een werkelijk paleis juist een bouwval ziet. Het belangrijkste bij een huis is je ook daadwerkelijk thuis voelen. Dit kun je doen door een huis compleet naar je eigen smaak in te richten zodat het echt van jou voelt. Ook hierin verschillen de meningen uiteraard tussen verschillende personen. Vaak zie je aan de grote van een tv hoe iemand in elkaar zit. Wil hij of zij gezien worden dan hangt er immense tv aan de muur en is iemand iets bescheidener van aard dan hangt er meestal een wat kleinere tv. Uiteraard moeten we niemand over één kam scheren dus uitzonderingen zijn er zeker. De kern van het verhaal is echter kies de spullen waar jij je thuis bij voelt!

Sfeerlicht achter je tv

Ondanks dat iedereen zijn eigen smaak en stijl heeft, heb ik wel een aantal leuke tips om je inrichting op te fleuren. Mijn grootste ontdekking deed ik laatst. Vroeger was ik altijd een enorme fan van die tv's waar licht achterin gebouwd zat. Als het ware kwam er sfeerlicht uit je tv en deze optie is altijd bij mij blijven hangen. Die tv's waren altijd enorm duur, dus zelf heb ik er nooit eentje gehad. Totdat ik laatst op internet een leuk artikel zag hoe je dit gemakkelijk zelf kunt doen. Neem een RGB led strip en bevestig deze achter je tv. Er komt een enorm mooi stukje sfeerlicht te voorschijn en een dure tv kopen? Nee dat hoeft gelukkig niet meer, even zelf aan de bak, maar dan heb ik ook de tv van mijn dromen. 

Groen in huis

Voor mij werken planten en bloemen in huis altijd enorm rustgevend. Daarbij zorgen deze planten en bloemen er ook nog eens voor dat jouw huis van de nodige zuurstof wordt voorzien. Heb je geen groene vingers, maar wil je toch een beetje groen in huis? Overweeg dan een paar nep planten. Tegenwoordig zijn deze niet meer van echt te onderscheiden en het geeft toch een stukje sfeer in huis. Uiteraard zullen de plastic planten niet voor zuurstof zorgen, daarvoor zul je toch het echte werk moeten aanschaffen. Naast een rustgevende functie zorgen deze planten en bloemen ook voor de nodige kleur in huis!

Similar Articles

Comments

Recente posts