De Juiste Zonnebril Uitkiezen

Je merkt het al: het wordt warmer, we kunnen weer naar buiten, en genieten van het opkomende lenteweer. Deze Koningsdag was weer de eerste warme Koningsdag voor het eerst in zeven jaar! We zijn uiteraard enigszins gelimiteerd door het coronavirus in hoeverre we daadwerkelijk naar buiten kunnen, maar met een mooie tuin of terras kan je al snel een paar hele goede zonnestralen verkrijgen.

Zonnebril kopen

Een goede uitdaging is toch altijd om een goede zonnebril te vinden voor dit mooie weer. Zonnebrillen zijn net zo onderhevig aan ‘mode’ als kleding zelf; elke zomer is weer iets anders de trend. Dus een nieuwe zonnebril aan het begin van de zomer hoort er nou eenmaal bij. Zelf ben ik geen fan van enorm dure brillen, maar ik wil wel altijd graag een beetje kwaliteit. En die prijs kwaliteit verhouding heb ik in Charlie Temple kunnen vinden.

De juiste vinden

De uitdaging bij het kiezen van een goede zonnebril – of zelfs ook een normale bril – is dat het model bij jouw hoofd moet passen. Mensen hebben nou eenmaal verschillende vormen hoofd, en dat betekent ook dat sommige monturen een ander wel staan, maar jou totaal niet. Zo kan Tom Cruise de Aviator bril goed hebben, maar staat dat bij mij weer totaal niet.

Het mooie van Charlie Temple is dat je online de bril kan passen. Met hun technologie kan je een bril naar keuze op je gezicht laten zetten via je webcam of via een foto. Ontzettend slim, want zo kan je meteen zien hoe je eruit komt te zien straks!

Zonnebril kind

Een goede zonnebril voor een kind vinden is ook lastig. Kinderen zijn namelijk vaak enorm kieskeurig, en dan kiezen ze vaak uiteindelijk de meest opvallende bril die er is (die fel roze). Maar ik heb onlangs met mijn neefje hetzelfde proces doorlopen als ik voor mezelf had gedaan bij Charlie Temple; door de verschillende brillen heen bladeren, en deze vervolgens uittesten met de online pasfunctie. Het is een zowaar uitje geworden!

Na eerst veel te grote volwassen brillen uitgeprobeerd te hebben, hebben we een paar hele goede kinderbrillen gevonden. Uiteindelijk mocht hij er eentje uitkiezen, wat mijn cadeautje voor hem was. Inmiddels draagt hij vol trots de ‘Murphy’, een stijlvolle zonnebril met schildpadpatroon, die wat wegheeft van de klassieke Clubmaster.

En zo ben ik een zonnebril rijker, heeft mijn neefje ook een mooie, en zijn hij en ik ook weer betere vrienden geworden. Soms zit geluk in de kleine dingen!

Similar Articles

Comments

Recente posts