Tips om je bedrijf en winkel te beveiligen

Winkelbeveiliging is een belangrijk onderdeel van uw onderneming, wanneer er veel waardevolle spullen op de zaak liggen die beveiligd moeten worden. Met welke hulpmiddelen kunt u uw winkel beveiligen? Daar zijn een aantal handige producten en tips voor, die u hier kunt lezen. 

Complete beveiliging

De beveiliging van uw winkel is erg belangrijk. Om diefstal en overvallen tegen te gaan, is een zo compleet mogelijke beveiliging het meest effectief. De kans dat u al een alarmsysteem geïnstalleerd heeft is groot, maar toch is alleen een alarm niet genoeg voor de beveiliging van uw winkel. Met welke hulpmiddelen kunt u uw winkel nog meer beveiligen? Dat kan met een aantal handige snufjes, die bij geen enkele winkelier mogen ontbreken in de strijd tegen diefstal. Het nieuwste van het nieuwste in de winkel beveiliging is mistbeveiliging waarbij je met gebruik van mistgeneratoren je hele winkel onzichtbaar maakt voor de inbreker. Hierdoor kan de inbreker geen kant meer op en ziet hij geen hand voor ogen. Zo heeft de politie genoeg tijd om te reageren op het alarm en de dief in de boeien te slaan.

Veiligheid in de winkel

Beveiliging van en in uw winkel is niet alleen voor u als eigenaar fijn, maar ook voor de mensen die bij u komen winkelen. Wanneer zij op de hoogte zijn van beveiligingssystemen, alarmen en spiegels voelen zij zich veiliger en meer bestand tegen kwaadwillende klanten. Veiligheid in de winkel kunt u creëren door in verschillende hoeken winkelspiegels op te hangen. De grote, ronde spiegels hangen boven in uw winkel, en zo kunt u elke moeilijk zichtbare hoek in de gaten houden. Op die manier wordt het dieven erg lastig gemaakt om producten te stelen. Daarnaast zijn detectiepoortjes een goede manier om diefstal tegen te gaan. Zodra een dief met een onbetaald product waar het alarm nog aan zit de winkel uit probeert te lopen, kunt u deze persoon een halt toeroepen. Er zijn echter nog meer hulpmiddelen waarmee u uw winkel kunt beveiligen.

Achter de kassa

Ook achter de kassa is veiligheid erg belangrijk. Uw kassamedewerkers kunnen beter hun werk doen wanneer er sprake is van goede beveiliging. Daarbij zijn kassakluizen en sleutelkastjes van groot belang. Briefjes met een hoge geldwaarde kunnen zo direct worden opgeborgen, zodat ze niet in de kassa blijven zitten. Om de verspreiding van vals geld tegen te gaan, kunt u bij de kassa ook een valsgelddetector of -pen laten gebruiken. Door briefjes direct te controleren op echtheid, bent u verzekerd van betalingen met geldbriefjes met echte waarde.

Similar Articles

Comments

Recente posts