De perfecte jas voor elk moment

Het is gek weer de afgelopen weken. Het ene moment is het hoog-zomers warm, terwijl het de volgende dag weer regenachtig of frisjes is. Deze enorme wisselvalligheid in het weer inspireerde mij voor het thema van vandaag: wat moet je aan? Of beter gezegd: welk kledingstuk is geschikt voor meerdere van deze situaties? Want zeg nou zelf mannen, jullie zitten er toch ook niet op te wachten om elke dag meerdere soorten jassen mee te nemen omdat je niet weet wat voor weer het nu zal worden? Lees snel verder voor meer.

Een flexibele zomerjas

Herken jij je in de situaties die ik de intro beschreef? Dan is een flexibele, multifunctionele zomerjas iets voor jou! Een spijkerjas is daarvoor een zeer goede optie. Ten eerste is een spijkerjas tijdloos. Deze ultieme klassieker kun je jaar in, jaar uit blijven dragen en raakt nooit uit de mode. Investeren in een goed exemplaar zoals een Levis spijkerjas is dan ook totaal geen slecht idee. Dit type jas is licht en gemakkelijk om mee te nemen. Ga je op een warme dag met vrienden chillen in het park? Neem dan je spijkerjas mee. Het kans 's avonds flink afkoelen en dan is dit jasje wel zo handig. Ook kun je er heerlijk op zitten in het gras. Dit jasje is perfect voor in de lente en zomer. Denim is namelijk redelijk winddicht, maar is tegelijk ook niet te warm. 

Kledingitem in de herfst en winter

Wees maar gerust, want ook in de herfst en winter kun jij je nieuwe spijkerjas nog steeds dragen. Een spijkerjack is echt een fashion statement. Draag 'm onder je winterjas op een t-shirt en je hebt geen trui nodig. Ook kun je voor een iets meer casual look gaan, door een spijkerjas te dragen in plaats van een colbert. Spijkerstof kun je met van alles dragen. Het past bij elke kleur en elke stijl doet het goed in combinatie met een spijkerjasje.

Ook voor je vriendin

Koop je een spijkerjasje? Koop er dan ook gelijk een spijkerjasje dames voor je vriendin bij. Je zal haar hier enorm blij mee maken! En je hoeft niet bang te zijn dat jullie er straks als een ANWB-stel bijlopen, want je vriendin draagt dit jasje bijvoorbeeld boven een rode jumpsuit en met naaldhakken, terwijl jij het combineert met jeans en sneakers. 

Kortom, een spijkerjasje is dus het ideale multifunctionele kledingstuk en geschikt voor allerlei situaties en te dragen in elk seizoen. 

Similar Articles

Comments

Recente posts