Pasen: het leukste feest van het jaar

Terwijl iedereen zich al druk begint te maken om kerst, verheug ik me alweer op Pasen. Ik vind het echt het leukste feest van het jaar. Het is luchtiger en meer ongedwongen dan kerst. En eerlijk gezegd is het ook een stuk minder stressvol. Natuurlijk, we hebben het paasontbijt en het paasdiner, maar echt heel zwaar wordt daar niet aan getild. Het hoeft allemaal niet zo perfect en gelukkig worden we ook niet maanden van te voren al gebombardeerd met paasliederen op de radio. Want die zijn er niet. Nee, Pasen kondigt de lente aan. De warme dagen zijn weer in aantocht, we gaan lekker eieren rapen en paasbrood eten en we kopen chocolade kipjes en paashazen. Het liefst zou ik ook zelf nog eieren gaan zoeken. Maar het schijnt dat ik daar te oud voor ben. Ik ben dol op Pasen en ik wil dat ook aan mijn werknemers laten zien. Een paasgeschenk voor je personeel of relaties is de manier.

Paasgeschenk voor je personeel of relaties

Ja, volgend jaar ga ik uitpakken. Ik bezuinig iets op het kerstpakket en bestel iets leuks voor Pasen. Om een paasgeschenk voor je personeel of relaties te vinden hoef je alleen maar internet op te gaan. Het ene na het andere fleurige pakket kun je daar vinden. Ik ga dit keer voor een paasmandje van Tezet. Alleen al van de aanblik van al die kleurige eitjes in het mandje word ik al heel vrolijk. Het lijkt me erg leuk om al die mandjes vrolijk op de bureaus van mijn medewerkers te zien staan. En vooruit, we zetten er nog een fikse paashaas bij ook. Zo kan niemand meer om Pasen heen en ik hoop dat iedereen er net zo vrolijk van wordt als ik.

Genieten van de dag

Daar waar ik tegen kerst altijd enorm op zie, verheug ik me op Eerste Paasdag. Hopelijk is het mooi weer zodat de kinderen in de tuin de eieren kunnen zoeken. Die ik met veel plezier verstop. Na een heerlijk ontbijt gaan we dan lekker naar buiten. Natuurlijk kun je met Pasen familie bezoeken, maar ik houd het informeel en ga me niet al te veel moeilijkheden op de hals halen. Gewoon ontspannen en genieten en als er bezoek komt dan haal ik pizza op de hoek en wat ijs met chocolade eieren erop bij de supermarkt. Want Pasen is ongedwongen, het is wat mij betreft een feest om te ontspannen. Het is het leukste feest van het jaar.

Similar Articles

Comments

Recente posts