Perfecte pakken voor mijn trouwdag

Binnenkort ga ik met mijn vriendin trouwen! Daar heb ik enorm veel zin in! We zijn alleen niet een erg traditionele bruid en bruidegom. Een hele trouwceremonie boeit ons niet zo. We gaan simpel trouwen in het gemeentehuis en houden daarna wel een groot feest voor al onze vrienden en familie. We willen namelijk niet teveel geld uit geven aan onze trouwdag! En wat is het leukst van trouwen, het feest natuurlijk! Daarom hebben we besloten vooral onze aandacht daarop te focussen! Wat natuurlijk wel belangrijk is dat we er wel een beetje uitzien als de bruid en bruidegom. Pakken en jurken horen er wel bij! We hebben op een paar dingen gelet waarmee we geld over zouden houden om wel stijlvol te kunnen trouwen!

Gemeentehuis in plaats van een kerk

Officieel het belangrijkste onderdeel van een bruiloft is de daadwerkelijke trouwerij. Dit gebeurt in onze kringen vaak in een kerk, met ongeveer 200 mensen bezoek. Wij houden alleen allebei niet van die hele poespas. Daarom hebben we besloten niet in een kerk te trouwen, maar gewoon in het gemeentehuis. Bij ons in de gemeente kun je op vrijdag gratis trouwen, dus om de kosten te besparen hebben we een vrijdag als datum! Onze gezinnen mogen er natuurlijk wel bij zijn, en daarna zullen we lekker gaan lunchen om het te vieren.

Een groot feest en iedereen is blij

Om onze vrienden en overige familie niet buitengesloten te laten voelen, zijn zij allemaal uitgenodigd voor het feest! Na de lunch gaan mijn dan vrouw en ik koken voor een buffetstijl avondeten, en tijdens het feest zelf hebben we catering! Wat we erg belangrijk vinden is dat er een liveband is en een open bar. We besteden ons geld liever daar aan zodat iedereen een waanzinnige avond heeft!

De outfit is wel erg belangrijk

Pakken zijn natuurlijk duur, maar we hebben wel besloten dat we er netjes uit willen zien! Mijn vriendin heeft online een prachtige witte jurk voor een goede prijs gescoord. Maar waar vind je goedkope pakken die er goed uitzien? Een vriend wees me op Gents.nl. De pakken zijn niet traditionele trouwpakken, maar dat maakt niet uit! De pakken verschillen in de prijsklassen van 100-300 euro. Voor die prijs krijg je complete pakken in alle kleuren en motieven! Dit was de uitkomst voor mij, omdat ik zo een prachtig pak heb kunnen scoren zonder veel geld uit te geven. De pakken van Gents zijn van goede kwaliteit. Ook zien de pakken er prachtig uit. Ze geven een trouw-waardige uitstraling!

Similar Articles

Comments

Recente posts