Met Sinterklaas voor de deur is het tijd voor herensokken

In deze warme wintermaanden krijgt elke man wel een paar herensokken in zijn schoen of onder de kerstboom. En vinden wij mannen dat erg? Helemaal niet! Je kunt namelijk nooit genoeg herensokken hebben. Mijn vriendin zeurt altijd dat ik nooit een setje compleet heb. Voor elke gelegenheid krijg ik dan dus ook standaard een nieuw setje. Inmiddels ben ik een ware sokkenfanaat. Helaas kun je alleen niet voor elke gelegenheid dezelfde sokken aan. Eigenlijk is dat maar goed ook, want anders zou het maar een saaie boel worden!

Herensokken voor naar werk

Wat misschien wel de belangrijkste soort sokken zijn zijn de herensokken die je naar werk draagt. Op werk wil je serieus genomen worden, dus je draagt mooie zwarte, bruine of donkergrijze sokken van goede kwaliteit. Wat erg belangrijk is, is dat je sok je hele onderbeen bedekt. Niemand wil een wit en harig stukje been zien als je met je benen over elkaar gaat zitten. Maar soms dan ben ik helemaal klaar met dat serieuze gedoe. Ik vind het dan spannend om hele gekke sokken naar werk aan te doen. Dan voel ik me direct wat vrolijker. Wel let ik er goed op dat niemand mijn sokken dan kan zien. Het zou een beetje sneu zijn als ik een berisping op mijn kleding kreeg vanwege gekke sokken. Mocht je nou een keer zin hebben in een gekke sokken op werk bui? Zorg dan dat je niet aanstootgevende sokken draagt, en dan ben je waarschijnlijk veilig!

Herensokken voor thuis

Wat ik het allerleukst vind zijn herensokken voor thuis. Dan zijn sokken juist een onderdeel van mijn outfit. Denk bijvoorbeeld in de zomer. Dan draag ik een korte broek en een simpel T-shirt en sneakers. Te gekke sokken die dan zichtbaar zijn geven je outfit direct iets cools! Voor mijn casual outfits zijn sokken en schoenen het allerbelangrijkst om er een coole en persoonlijke draai aan te geven! Ik krijg dan ook vaak complimenten op mijn casual outfits! Wil je ook coole herensokken kopen, maar weet je niet waar te beginnen? Probeer dan bijvoorbeeld Happy Socks uit. Met hun prints zit je altijd goed!

Sportsokken voor buitenhuis activiteiten

Als laatste zijn een goed stel sportsokken ook wel erg belangrijk. Ik wil niet mijn nette herensokken aandoen naar de sportschool! Daarnaast bieden sportsokken ook nog eens extra ondersteuning, zodat je minder snel kramp krijgt. Zorg daarom altijd dat je een paar goede sportsokken in de kast hebt liggen!

Met al die herensokken die er bestaan hoop ik maar dat ik weer sokken krijg deze feestdagen!

Similar Articles

Comments

Recente posts