must haves voor elke fashionista

Iedereen draagt kleding, maar niet iedereen geeft er even veel om. Waar sommige het laten bij de same old spijker broek met T-shirt is kleding voor andere een manier van zelf expressie. Mode is dus een geweldige manier om aan de wereld een deel van jou persoonlijkheid te laten zien! Echter, zoals met zo’n beetje alle hobby’s is het niet altijd even goedkoop. En ook zit je al gouw met een uitpuilende kledingkast. Bij mode komt dus nog wel wat meer dan alleen kleding om de hoek kijken. In deze blog noemen een aantal must-haves waarvan ieder modieus persoon wel blij wordt!

Wat mooi is moet mooi blijven

Voor je mooiste kledingstukken wil je natuurlijk goed zorgen, al helemaal als er een wat duurder prijskaartje aan hing. Toch zie je vaak dat mensen niet goed beseffen hoe je voor je kleding moet zorgen. Met name delicate stoffen hebben vaak een flinke handleiding. Lees dus ook die etiketjes goed voordat je gaat wassen, want het kan je een hoop ellende besparen. Echter heeft ook je wasmachine zelf invloed op je kleding. Wees dus niet bang om te investeren in een goede wasmachine. Het betaalt zich namelijk dubbel en dwars terug, aangezien je kleding simpelweg langer mee gaat. Heb je nou een kleding stuk waarvan je niet goed weet hoe je het moet wassen? In deze gevallen breng ik het zelf naar een goede stomerij, zo weet je tenminste zeker dat het goed komt.

Alles mooi en overzichtelijk

Nadat je kleding mooi en netjes is gewassen en eventueel gestreken wil je natuurlijk wel dat het zo blijft tot je het aandoet. Zorg daarom voor een mooie, ruime kleding kast waar je een hoop kleding netjes los van elkaar kan leggen. Vaak genoeg kom ik thuis bij hele mode bewusten vrienden en zie ik vervolgens een ontplofte kledingkast. Meestal waren dit duidelijk kinderkledingkasten die ze vanuit huis mee hadden genomen. Lekker makkelijk en goedkoop natuurlijk, maar ook rommelig en onoverzichtelijk, met een hoop kreukels tot gevolg. Trakteer jezelf en je kleding, en wacht dus niet langer met nieuwe garderobekasten kopen. Je bespaart jezelf ook nog eens een hoop tijd wanneer je niet elke ochtend in een grote stapel kleding moet grabbelen naar het juiste shirt. Nog wat extra tips voor het netjes opbergen van kleding, hang sweaters, hoodies en truien niet op hangers, door hun eigen gewicht willen ze nog weleens uitrekken op de schouders. Trendy kledingrekken gebruiken als alternatief voor een degelijke garderobekast is dus niet aan te raden!

Similar Articles

Comments

Recente posts