Op zoek naar een leuk cadeau?

We kennen het allemaal wel. Een vriend is jarig en je hebt geen idee wat je zo iemand moet geven. Vraag je het aan die vriend, dan weet hij of zij het zelf ook niet zo goed. Eindstand, je bent niks opgeschoten en je blijft maar peinzen over het perfecte cadeau. Of je bent zelf jarig en dan komt dit riedeltje bij één van je vrienden terecht. Er zijn meer dan genoeg cadeaus op de wereld, maar de tijd van flauwe en kinderachtige cadeautjes hebben we inmiddels gehad toch? Je wilt iemand wel iets geven waar hij ook daadwerkelijk iets aan heeft en wat jij zelf ook zou willen krijgen. En natuurlijk, kom je met het perfecte cadeau, dan kun je zelf op je verjaardag ook iets leuks verwachten. Ik ben op zoek gegaan naar een uniek en persoonlijk cadeau! Benieuwd wat het is geworden? Lees dan verder!

De eeuwige zoektocht naar het perfecte cadeau

In de zoektocht naar het perfecte cadeau heb je al verschillende stappen ondernomen. Je hebt gecheckt bij andere vrienden, familie van de jarige en je bent zelfs de stad in gegaan om daar enige inspiratie op te doen. Honderd ideeën verder, maar niet dat perfecte cadeau. En nu denk je?! Toch nog maar een keer het internet afspeuren, wellicht kom je net op die website met hét cadeau. Toch enigszins teleurgesteld in mezelf kwam ik erachter dat dit allemaal niet mocht baten. De reputatie van de eeuwige zoektocht bleek zich nog maar eens te bewijzen. Dan toch maar geld in een envelop? Nee hoor, ik kwam uiteindelijk bij de oplossing!

De oplossing?

Je vraagt je af, wat is de oplossing geworden? Ik heb iets enorm persoonlijks en unieks geregeld. Eerder zal ik al wat mensen met eigen bedrukte shirts lopen, en ik besloot in de winter om een sweater te laten bedrukken. Een sweater bedrukken met een aantal leuke foto’s van mij en de jarige, bezorgde bij het geven gelijk een glimlach op zijn gezicht. Even een snelle flashback naar al die leuke momenten die nu op een bedrukte sweater vereeuwigd zijn. Een mooie quote of spreuk zou de sweater nog verder afgemaakt hebben, maar dat is misschien iets voor het volgende cadeau. De sweater wordt niet vaak gedragen, maar heeft wel een bijzonder plekje in ons leven en onze vriendschap! Alleen al de grote glimlach op het gezicht van de jarige maakte dit cadeau hét perfecte cadeau.

Similar Articles

Comments

Recente posts