Magazijnstellingen, nieuw of gebruikt

Het maakt niet uit of je nieuwe of gebruikte magazijnstellingen aan wil schaffen, beide opties zijn vaak gemakkelijk online te bestellen. Een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is heeft vaak van beide opties een grote voorraad beschikbaar. Als je hier interesse in hebt, is het handig om een offerte aan te vragen. Je weet dan gelijk waar je aan toe bent als je magazijnstellingen aan wilt schaffen. Magazijnstellingen zijn overigens te gebruiken voor magazijnen, maar ze kunnen ook handig zijn op werkplaatsen, of gewoon thuis in de garage. Het is namelijk mogelijk om veel spullen op te slaan in magazijnstellingen, dus deze stellingen kunnen altijd wel te pas komen. Maar, wat is nou eigenlijk het grote verschil tussen nieuwe of gebruikte magazijnstellingen?

Verschil nieuwe en gebruikte magazijnstellingen

Er is maar één belangrijk verschil tussen nieuwe en gebruikte magazijnstellingen, en dat is de prijs. Gebruikte magazijnstellingen kunnen een stuk voordeliger zijn als je bijvoorbeeld als bedrijf een grote hoeveelheid aan stellingen nodig hebt, en hier niet veel geld aan wil besteden. Uiteraard kun je ervan uitgaan dat de kwaliteit en de veiligheid goed is, want de gebruikte stellingen die worden verkocht worden vooraf gekeurd. Overigens is het vaak ook mogelijk om oude stellingen in te ruilen, als je toe bent aan een nieuwe inrichting. Naast magazijnstellingen, zijn legbordstellingen ook handig voor in een magazijn.

Legbordstellingen

Als je een efficiënte inrichting wil in je bedrijfspand of je magazijn, dan zijn legbordstellingen de oplossing. Ook deze zijn vaak verkrijgbaar tweedehands, maar ook nieuw. Legbordstellingen zijn ook beschikbaar in verschillende afmetingen, zodat ze in elk magazijn kunnen passen. Vaak kunnen ze per niveau maximaal 180 kilo aan, maar bekijk dit altijd even van tevoren op de webshop waar je de legbordstellingen koopt. Legbordstellingen zijn zo efficiënt omdat ze zowel geschikt zijn voor grote producten, als voor kleine producten. Daarbij is het ook mogelijk om er kratten in te schuiven. En weet je niet goed hoe je de legbordstellingen moet installeren? Dan geeft het bedrijf waar je deze koopt vaak duidelijke instructies mee. Mocht het uiteindelijk toch niet lukken, dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met het bedrijf. De medewerkers staan je graag te woord en zorgen ervoor dat de legbordstellingen op een veilige manier geïnstalleerd worden. Ga jij voor nieuwe of gebruikte stellingen? Vraag nu een offerte aan en weet gelijk waar je aan toe bent!

Similar Articles

Comments

Recente posts