Laptop meenemen is nu veel makkelijker!

De laatste tijd ben ik veel onderweg voor mijn werk. Veel van mijn werk moet ik ook doen op de laptop. Aangezien ik mijn laptop graag onbeschadigd houd, leek het me wel een slim idee om een laptoptas te gaan kopen. Ik had alleen geen idee hoe ik het ging kopen en wat ik precies voor soort tas zocht. Wilde ik een laptoptas met schouderband of had ik liever een rugtas? Daarnaast had ik weinig tijd om nog naar de winkels toe te gaan. Op het internet vind je immers trouwens ook heel veel.

Veel keus

Bij een van die webshops die ik tegenkwam op het internet, zaten hele leuke laptoptassen. De korting destijds gaf mij de aanzet om er daar één te kopen. De volgende dag had ik hem al in huis. Dat is naar mijn mening best snel, aangezien ik het pas de dag ervoor had besteld. Ze hebben op die webshop ontiegelijk veel aanbod in verschillende maten, vormen, kleuren en stoffen. Nu zijn de meeste tassen van hen voorzien van leer en heb ik het gewoon over rechthoekige tassen. Wat ik hiermee wil zeggen, is dat ze voor zowel kleine laptops als grote laptops tassen in de voorraad hebben. Over voorraden gesproken, wil je nog over z0’n goede tas beschikken, moet je snel zijn. De kortingen lopen nu nog en vele anderen hebben dat door! Maar wees gerust. Er is altijd genoeg keuze als jouw tas er niet meer zou zijn.

Mystery Gift

Wat mij enorm intrigeerde, was het kopje ‘Mystery Gift’ boven de producten. Wat zou dat nou kunnen zijn? Een computermuis? Een pennenset? Helaas zul je er alleen maar achterkomen als je eenmaal een tas koopt. Dan moet je natuurlijk nog wel bedenken dat je voor de tas komt en niet voor de ‘Mystery Gift’. Wel vind ik dit een goed element van dit bedrijf. Ik bedoel, wie houdt er nou niet van cadeautjes? Jammer genoeg zat er bij mijn tas geen mysterie gift. Dit was ook al duidelijk aangegeven bij het product.

Betalen

Voor de liefhebbers uit het buitenland is er ook nog een kans tot het verkrijgen van een van deze laptoptassen. Naast iDeal heb je ook nog keuze tot het gebruik van een creditcard zoals Mastercard of Visa, maar je kan bijvoorbeeld ook Paypal gebruiken of zelfs achteraf betalen! Zelf ben ik niet zo’n fan van creditcards maar achteraf betalen klinkt wel goed voor mij. Zorg alleen dat je op tijd eraan denkt om je facturen te betalen, want bij mij was het een keer net op het nippertje!

Similar Articles

Comments

Recente posts