Kom de dag door met verschillende kledingstijlen

Als man vind ik het belangrijk om goed gekleed de dag door te komen. Je kleding weerspiegelt je imago en ik vind het daarom van groot belang op goed gekleed te zijn. Ik heb een druk leven. Ik studeer aan de universiteit en werk fulltime bij een administratief bureau. Tijdens mijn werkdagen is het van belangrijk om netjes gekleed te verschijnen. Je vertegenwoordigt immers het bedrijf en hoewel het niet een verplichting is om netjes gekleed te komen naar je werk, vind ik het heel belangrijk om dat wel te doen. Mijn werkkleding verschilt wel enorm met mijn vrijetijdskleding. Tijdens mijn vrije dagen probeer ik zo comfortabel mogelijk te zijn. Ik neem jullie mee door mijn kledingkast.

Mijn kledingkast

Mijn kledingkast bestaat uit herenmode verdeeld onder 3 categorieën. De eerste categorie zijn mijn nette kleren die ik voornamelijk tijdens het werken draag. Mijn nette kleding bestaat uit voornamelijk overhemden, verschillende colberts en pantalons. Ik heb verschillende kleuren in mijn kledingkast, omdat ik van variatie houd. Ook houd ik ervan om bepaalde kleuren te combineren met elkaar, maar het moet niet te extreem zijn. 

De tweede categorie bestaat uit vrijetijdskleding. Dit is kleding dat ik thuis draag en bestaat voornamelijk uit simpele t-shirts en broeken. In mijn vrije tijd probeer ik zo simpel- en comfortabel mogelijk zijn en dit doe ik door mezelf zo comfortabel mogelijk te kleden. Op deze manier kan ik echt genieten van mijn rust. Dit is ook de kleding die ik draag in de sportschool, omdat ik zo comfortabel mogelijk wil trainen.

De derde categorie bestaat uit mijn casual kleding die ik draag tijdens school. Dit bestaat uit polo shirtjes, blauw- en zwarte spijkerbroeken en nette sneakers. Ik vind dat je tijdens je schooldagen netjes, maar ook casual gekleed moet zijn. Het is immers een kledingstijl dat zowel klasse, als comfort uitstraalt en dit vind ik belangrijk. 

Tips

Jullie hebben kunnen zien dat ik me niet vasthoud aan 1 specifieke kledingstijl. Ik vind variatie belangrijk en elke gelegenheid moet anders ingevuld worden. Ook ik doe dat tijdens mijn werkdagen, mijn schooldagen en de dagen dat ik niets hoef te doen. Comfort vind ik tevens een zeer belangrijk onderdeel. Je moet je soepel kunnen bewegen in de kleding die je draagt. Soms is dat wat moeilijker dan de andere dag, maar het is wel belangrijk om je balans daarin te vinden. Durf ook te variëren in kleur. Elke dag dezelfde kleur kan saai overkomen. Probeer te spelen met de kledingstijlen die jij mooi vind en combineer het. 

Similar Articles

Comments

Recente posts