Drie bespaartips

Je hebt een aantal spullen op het oog die je graag zou willen aanschaffen, maar waarvan je de prijs nog te hoog vindt. We willen allemaal zoveel mogelijk geld besparen of de beste prijs voor een product of dienst scoren. Naast dat het prettig als je wat geld bespaard, is het ook gewoon een sport om iets te scoren voor een goede prijs. Wat zijn manieren of momenten in het jaar dat je wat geld kunt besparen op de aanschaf van een product of dienst?

Black Friday

Iedereen kent deze dag wel: Black Friday. Black Friday komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en is de dag na Thanksgiving Day. De meeste mensen zijn dan vrij en maken alvast een begin aan hun kerstinkopen. Op deze dag bieden ontzettend veel bedrijven hun producten en diensten met een behoorlijke korting aan. Soms loont het dus om te wachten tot deze dag. Kijk een aantal weken van tevoren even naar de prijs van iets wat je graag wilt hebben en wie weet is het tijdens de Black Friday wel een stuk goedkoper. Voor veel van deze kortingen hoef je niet naar een fysieke winkel, maar je kunt het gemakkelijk online bestellen.

Alles in 1

Er zijn behoorlijk wat aanbieders op het gebied van internet, tv en bellen. Soms is het op de website onduidelijk wat ze nou precies vragen voor het alles in 1 pakket. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Wat krijg je nou precies als je zo’n pakket kiest? En wat is de prijs vergeleken bij een aanbieder? Het loont wel om daar onderzoek naar te doen, omdat het op jaarbasis behoorlijk wat geld kan schelen. Want misschien betaal je wel maandelijks voor iets, wat je helemaal niet nodig hebt. Dit zijn de punten waar je op moet letten: maandelijkse kosten, eenmalige aansluitkosten, snelheid van het internet en aantal zenders. Gelukkig zijn er wel wat vergelijk websites die dit onderzoek al voor je hebben gedaan, zodat je een keuze kunt maken die het beste bij jou past.

Glamour Day

Glamour Day is in het leven geroepen door het magazine Glamour. Dit jaar wordt het een online event, vanwege de coronacrisis. Je krijgt op die dag 20% korting op de nieuwste collecties. Dus had je al iets op het oog, dan is Glamour Day de dag om het met korting te scoren. Een aantal deelnemende bedrijven zijn: Scotch & Soda, BALR., bol.com, Foot Locker en Converse. Glamour Day klinkt misschien alsof het alleen bedoeld is voor de vrouwen, maar ook voor de heren zijn er ontzettend veel leuke kortingen. Zoals je kunt lezen zijn er behoorlijk wat momenten en manieren om wat geld te besparen.

Similar Articles

Comments

Recente posts