Je bent helemaal het heertje met deze vergaderlocaties!

Naast veel hobby’s en een druk sociaal leven, heb ik ook nog eens een baan die vrij veel van mij vergt. Veel overleg en teammeetings maken mijn dag erg gevarieerd, wat super fijn is. Maar ik vind het altijd wel belangrijk om deze meetings en vergaderingen op een ideale locatie te hebben. Als er geen lekkere stoelen zijn en een goede bak koffie, kom ik de dag echt niet door. Gelukkig heb ik hier een tip om te perfecte vergaderlocatie te vinden.

Buiten de deur

Vergaderen buiten de deur is, vind ik persoonlijk, de beste optie. Je bent even in een andere omgeving en kan even lekker een wandelingetje maken tussendoor. Een hele dag op kantoor maakt je soms nogal sloom, terwijl buiten de deur vergaderen ervoor zorgt dat je weer even scherp wordt. Daarnaast kan je hierdoor een plek en ruimte kiezen die perfect past bij de soort vergadering. Tot slot zullen mensen zich, wat ik uit ervaring heb ontdekt, minder snel afmelden omdat ze weten dat er ‘helemaal een vergaderlocatie is geregeld’.

Onemeeting

De website Onemeeting kan je bekijken voor verschillende vergaderlocaties. Eigenlijk is het gewoon een soort verzamelwebsites met allerlei verschillende ruimtes in verschillende plaatsen. Ook kan je ze contacten voor een offerte of om te kijken welke ruimtes beschikbaar zijn, zo komt er ook nog service bij kijken! Ze hebben zo’n breed scala aan locaties, dat er sowieso voor ieder wat wils bij zit. Denk bijvoorbeeld aan een plek in de natuur, dit zal vast door uw collega’s geweldig gewaardeerd worden. En voor als u met buitenlandse en wat meer welvarende collega’s moet vergaderen, zitten er ook wat meer luxe locaties tussen.

Geen stress

Tot slot is Onemeeting ideaal om uw vergaderlocatie te boeken, omdat ze garanderen dat er bepaalde faciliteiten aanwezig zijn. U hoeft bijvoorbeeld niet zelf catering en koffie te regelen, maar dit kan allemaal georganiseerd worden. Daarnaast garanderen ze goedwerkende wifi, wat natuurlijk ook een must is en niet op alle locaties vanzelfsprekend aanwezig. Deze services zijn erg fijn als je moet focussen op de vergadering en tot een consensus te komen. Het werkt, in ieder geval voor mij, namelijk absoluut niet bevorderend als ik mij ook nog eens druk moet maken of iedereen wel voorzien is van koffie en waarom de wifi het bijvoorbeeld niet doet.

Een aanrader

Inmiddels heb ik zelf al een aantal keer vergaderd op een locatie via Onemeeting. Het is ideaal door het grote aanbod en de gegarandeerde faciliteiten. Doordat het veel stress bespaart kan ik honderd procent mijn focus in de meeting stoppen en komen wij in de vergadering altijd tot een consensus!

Similar Articles

Comments

Recente posts