Hoe ik bedrijven in deze tijd steun

Het is voor ontzettend veel bedrijven een ontzettend moeilijke en vooral harde periode. Hierdoor realiseren we opeens weer wat er allemaal in een korte tijd kan gebeuren. We zitten allemaal thuis en dit zorgt ervoor dat sommige mensen zonder werk komen te zitten. De vitale beroepen gaan door, maar voor de meeste beroepen is dit niet mogelijk. Je krijgt als werknemer betaald door je werkgever en het uwv. Helaas is het zo dat sommige werkgevers en werknemers hier uiteindelijk toch geen recht op hebben door bepaalde omstandigheden, wat natuurlijk voor nog meer onzekerheid zorgt. Ik probeer bedrijven toch nog te steunen, zodat werkgevers en werknemers toch nog een beetje positiviteit hebben.

Bloemen

Ik heb eigenlijk altijd wel een bosje bloemen in huis staan. Dit is mooi in huis, maar zorgt ook voor een gezonde en verfrissende sfeer. Normaal haalde ik altijd een mooi bosje tijdens de wekelijkse boodschappen, maar ik steun nu liever bedrijven die bloemen verkopen en het echt hard nodig hebben. Ik denk dat we best kunnen zeggen dat de bloemindustrie een van de branches is die het nu ontzettend zwaar hebben. Daarom koop ik mijn bloemen nu graag bij verschillende bloemen bedrijven. Zo heeft deBloemist.nl nu een apart onderdeel op hun website “bloemen bezorgen via debloemist”. Dit vind ik een mooi initiatief en daar maak ik daarom ook gebruik van.

Restaurants

Mijn favoriete restaurants zijn uiteraard ook op slot gegaan. Wel hebben zij de keuze om iets te bedenken in de richting van afhalen. De meeste bedrijven maken hier dan ook met vol enthousiaste gebruik van. Veel bedrijven hebben ervoor gekozen om een afhaalmenu te maken vooral gericht op avondeten. Toch zijn er ook genoeg bedrijven die zich meer willen focussen op afhaalmenu’s in de richting van lunchen. En dan heb je ook nog wat bedrijven die alleen ijs en drankjes verkopen, of taarten. Alles is enorm breed en je hebt dus zelf de keuze waar je zin in hebt en op welk moment je iets wilt gaan halen. In principe is dus alles mogelijk en dat is wel mooi om te zien. Het enige verschil is dat je het thuis opeet, of ergens in de natuur waar je even lekker kan zitten met uiteraard anderhalve meter afstand. We kunnen niet meer uiteten, maar we kunnen de ervaring van uiteten gaan meenemen naar huis of waar je ook naartoe wil. Dat is wel iets ontzettend moois dat we op deze manier toch een steentje kunnen bijdragen via deze weg!

Similar Articles

Comments

Recente posts