Geluid huren voor jouw evenement

In de zomer is het heerlijk om met je vrienden een bootje te huren en te gaan varen, festivals te bezoeken, een huisfeestje op het dakterras te geven, of lekker in het vondelpark te barbequeën. Maar wat hebben al deze plekken en activiteiten met elkaar gemeen? Precies, het is gezellig met muziek erbij. Kleine boxjes geven vaak weinig volume, en de batterijen gaan snel op. Je kunt nu ook geluid huren iets wat ik heb overgenomen van een vriend die bij verschillende musicals als geluidstechnicus werkt. Waarom honderden euro’s uitgeven aan dure boxjes die je niet zo vaak gebruikt, als je ook gewoon voor je evenement subwoofers van alle soorten en maten kunt huren?

Je hebt natuurlijk voor verschillende evenementen verschillende niveaus aan speakers en subwoofers nodig. Voor een festival is het belangrijk dat mensen op honderden meters van het podium af nog de dj of artiest kunnen horen. Daar is nogal wat kracht voor nodig, het type kracht waarvan als je naast de bas zou staan, je van de grond af wordt getrild. Voor een huisfeestje heb je eerder speakers verspreid door de ruimte nodig, omdat het een beperkte ruimte is waar mensen verschillende dingen kunnen doen. Chillen in de keuken, hapjes eten op het terras, dansen in de woonkamer of loungen op de bank, iedereen wil toch graag muziek horen. Bij een barbecue hoort naast worstjes, kip en stokbrood een gezellig klein speakertje op bluetooth, eentje die het liefst lang meegaat en makkelijk in te stellen is zodat iedereen hem via zijn telefoon kan aansluiten, en vervolgens ook op de fiets weer mee naar huis kan nemen.

Dit heeft nogal wat voeten in de aarde. Zijn de speakers waterbestedig? Staan ze buiten in weer en wind? Of staan de grote dikke zwarte speakers midden in de 35 graden zomerhitte die we van de week hadden? Zijn ze veilig, hoe stel je ze in? Wat als er een drankje overheen valt? Zijn er veel snoeren nodig, stopcontacten, hoe zit het met stroom? Dit zijn allemaal vragen die je aan de site of verkoper zelf kunt stellen. Zij helpen je graag en professioneel verder met het huren van geluid. Ook als je een bepaald budget hebt denken ze met je mee. Je moet namelijk rekening houden met type evenement, geluid, volume, ruimte, doelgroep, en veiligheid. Dit hoef je gelukkig niet alleen te doen. Jij wil geluid huren, en zij willen jou verder helpen.

Similar Articles

Comments

Recente posts

Brebo brommobielen: compact & handig vervoer door de stad

Brebo is een Nederlandse onderneming die gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van brommobielen. Brommobielen zijn kleine, lichte voertuigen die zijn ontworpen om...

Verduurzamen als bedrijf: Hoe te beginnen met het verminderen van de impact op het milieu

Als bedrijf zijnde is het van groot belang om te denken aan de impact die je hebt op het milieu. Het is dan ook...

Het belang van productfotografie

Productfotografie is een essentieel onderdeel van de e-commerce-industrie en een belangrijk aspect van de marketingstrategie van elk bedrijf dat producten verkoopt. Het doel van...