Ga eens voor een Airforce winterjas heren

Laten we heel eerlijk zijn. Mannen dragen veel minder vaak hun winterjas dan vrouwen. Dit zal aan de ene kant komen doordat wij te koppig zijn om het koud te hebben maar negen van de tien keer is een dikke trui of vest ook goed genoeg. Alleen voor die enkele twee weken in het jaar dat het echt koud is buiten hebben wij een jas nodig. Zelf vind ik dit altijd best jammer, want ik draag mijn winterjas best graag. Misschien dat een Airforce winterjas heren zoals ons laat twijfelen. Laatst had ik een Airforce jas gepast en deze zat mij echt als gegoten. Maar dan ga ik toch twijfelen of ik de jas vaak genoeg ga dragen om de kosten een beetje gelijk te trekken. Ook durf ik te garanderen dat een Parajumper jas heren zoals jullie laten twijfelen. Zeker als hij net zo goed zit als degene die ik paste. Maar geen van beide heb ik gekocht omdat ik gewoon niet zeker weet of ik de jas vaak genoeg ga dragen.

 

Probeer verschillende jassen

Als je net zoals ik altijd gaat twijfelen of je hetgeen wat je past überhaupt wel gaat dragen wil ik je graag overtuigen om dit wel te doen. Want ik heb een Airforce jas en een Parajumper jas gepast en ze zaten achteraf wel erg lekker. Daarom moedig ik jullie aan: probeer eens een Airforce winterjas heren. Ik ben er namelijk achter gekomen waarom wij mannen nooit echt jassen dragen. Ze zitten namelijk nooit helemaal perfect waardoor je liever een extra trui aantrekt in plaats van je winterjas. Maar ik denk dat een Parajumper jas heren in heel Nederland kan laten twijfelen. Net zoals dat een Airforce winterjas heren in heel Nederland opeens enthousiast kan maken over winterjassen. Want deze zaten zo lekker dat je nooit meer die extra trui aan wilt trekken.

 

We worden er zelfs minder koppig van

Natuurlijk is er altijd nog het probleem van onze koppigheid. Wij vinden het namelijk nooit te koud voor onze winterjas. Maar met dit soort winterjassen beloof ik je dat je gaat zoeken naar excuusjes om jouw winterjas te dragen. Als iets namelijk zo lekker warm zit en perfect op je lichaam aansluit wil je niks anders dan de jas dragen. Daarom roep ik elke koppige man op in Nederland: probeer eens een Airforce winterjas heren. Of die van Parajumpers, ze zaten mij namelijk als gegoten en ik heb er spijt van dat ik ze niet gekocht hebt. Dan ben je deze winter ook beter bescherm en minder vaak verkouden. Dat scheelt je meteen een aantal tripjes naar de corona-teststraat.

Similar Articles

Comments

Recente posts