De beste cadeaus voor heren!

Cadeaus kopen kan erg lastig zijn, vind ik. Zeker als je iemand nog niet zo goed kent, of iemand een heel subjectief cadeau vraagt zoals een luchtje. Dat hangt natuurlijk helemaal af van wat iemand lekker vindt ruiken of niet, en dat weet je eigenlijk nooit van iemand! Ook vind ik cadeaus voor mannen vaak nog moeilijker dan voor vrouwen. Gelukkig ben ik naar vele jaren cadeaus kopen hier wel iets wijzer in geworden. Daarom heb ik voor jullie een blog geschreven over hoe je een perfect cadeau kunt uitzoeken voor een man. Lees snel verder… 

Whisky 

Een eerste cadeau, waar de meeste mannen enorm van houden, is whisky! Je zou kunnen denken: ‘Dit is toch ook een erg persoonlijk cadeau?’, omdat er natuurlijk verschillende soorten en smaken whisky zijn. Je zou denken dat dit lastig kan zijn, omdat je niet weet van welke whisky iemand houdt. Maar daar is een oplossing voor. Er bestaan namelijk ook whisky proefpakketjes! Hierin zitten verschillende soorten whisky en vaak met een boekje erbij met uitleg. Super leuk dus, zelfs voor iemand die al een favoriete whisky heeft. Er zijn namelijk zoveel soorten, dat zelfs whisky liefhebbers vaak niet alle smaken kennen. En wil je toch liever een fles geven? Dan zit je met een fles single malt whisky altijd goed. Dit is de whisky met de meeste ‘status’ omdat er veel vereisten aan vastzitten voor een whisky de naam ‘single malt’ mag hebben. Of als je voor een zoete whisky wil gaan, kan je kiezen voor bourbon. Deze Amerikaanse ‘whiskey’ heeft een geweldige karamelrijke smaak! 

Kwalitatief kledingstuk 

Ook een mooi kledingstuk is altijd een goed cadeau voor mannen! Over het algemeen zijn mannen namelijk niet zo van het winkelen en mode, dus als je kleding voor een man koopt zal hij hier over het algemeen erg blij mee zijn. Om weer te zorgen dat je niet iemands smaak verkeerd inschat, kan je het beste kiezen voor een basic kledingstuk maar van goede kwaliteit. Bijvoorbeeld een blauwe trui die iemand vast al in zijn kast heeft, maar dan van een mooie merinowol stof. Dan heb je toch iets uitgekozen wat iemand waarschijnlijk nog niet heeft, maar zal het zeker in de smaak vallen! 

Een ervaring 

Tot slot kan je altijd kiezen om in plaats van een tastbaar cadeau iets met iemand te gaan ondernemen. Dit is eigenlijk stiekem mijn favoriete cadeau, omdat je dit zo persoonlijk kunt maken als je wilt. En mensen verwachten vaak een tastbaar cadeau, dus dan is dit veel leuker! Samen herinneringen maken is zo veel waard J Je kunt voor een man bijvoorbeeld kiezen voor een middagje karten, een bier- of whiskyproeverij, en nog veel meer. En probeer het een verrassing te houden tot jullie echt de activiteit gaan doen, dat maakt het voor iemand nóg spannender. 

Similar Articles

Comments

Recente posts