Bosch e-bike: voor echte heren

Een raar gezicht, hebt het vast wel eens voorbij zijn komen – een man strak in pak, met zijn knieën omhoog op een klein scootertje gepropt. Handig natuurlijk, dat snelle, makkelijke en goedkope vervoer, maar het contrast met zo’n verfijnde outfit wekt toch meer lachen op dan echte bewondering. Een auto is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, dus zoiets is dan een mooie oplossing. Maar omdat scooters nog steeds bekend staan om hun gebruik door voornamelijk jongeren helpt het niet altijd even veel met serieus genomen worden. Maar wat moet je anders, als je verfijnd voor de dag wil komen wanneer je geen auto hebt en niet wil worden uitgelachen door al je collega’s? Er zijn verschillende opties!

Het openbaar vervoer

Oké, misschien niet écht ideaal om de streekbus iedere ochtend te pakken als je jezelf wil neerzetten als een respectabele heer en werknemer die nooit te laat komt – maar er zijn opties. Veel kantoorpanden bevinden zich redelijk dichtbij trein stations, wat toch bekend staat als een van de meest verfijnde soorten van openbaar vervoer. Een vieze bus of metro ga je liever niet in in je dure nette pak, maar in de trein kun je comfortabel zitten, je voorbereiden op je werkdag, én ze rijden vaak volgens een veel strikter schema dan andere soorten van openbaar vervoer. Bekijk dus eens of dit voor jou een optie is. Je helpt het milieu er ook nog eens mee!

Koop een Bosch e-bike

Elektrische fietsen: je ziet ze tegenwoordig echt óveral. Nou lijkt het op het eerste gezicht niet echt luxer dan een scooter, maar volwassener is het zeker. Al helemaal in Nederland bestaat er geen kinderlijk imago rondom fietsen. En door de ingebouwde motor en trapondersteuning voelt het praktisch als een scooter, zodat je niet bezweet en drijvend uit je pak op kantoor aankomt. Er zijn steeds meer verschillende soorten e-bikes verkrijgbaar, extra lichte varianten of soorten waarbij de motor meer of juist minder zichtbaar is. Ook qua stijl zijn er veel opties, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou je een volwassen en verfijnde heer laat voelen op je fiets!

Neem een Uber

Op dagen dat je echt niet anders kunt is er tegenwoordig een prachtig nieuw alternatief: de Uber! Een soort supersnelle, makkelijkere en betaalbare taxiservice die je via een app oproept. Niet zo luxe als je eigen chauffeur in een limo uiteraard, maar als je dreigt te laat te komen (bijvoorbeeld door een onsuccesvol probeersel van bovenstaand ov-idee) is het een fijne back-up.

Similar Articles

Comments

Recente posts