Als heer jouw vriendin meenemen op een luxe date

Als je al wat langer een relatie hebt met je vriendin en niet perse een heel romantisch type bent, dan herken je dit gezeur vast wel: Je bent niet romantisch genoeg, doe eens iets leuks voor me, hoezo geef je me nooit bloemen? En zo verder. Ze lijken te denken dat iets romantisch doen zo makkelijk is, maar als je nou eenmaal niet zo’n romanticus bent, dan is dit nog moeilijker dan gedacht. In deze blog lees je een paar tips over hoe je een luxe date kan organiseren voor je vriendin zodat ze voorlopig weer even tevreden is.

Een spectaculaire activiteit

Bankhangen is waarschijnlijk iets dat jullie al vaak genoeg doen. Een film kijken met wat eten is dus geen date waarvan je vriendin warm zal worden. Als je haar echt wilt verrassen, steek dan wat tijd en energie in het uitzoeken van een perfecte activiteit. Wil je het groots uitpakken, neem haar dan mee naar een luxe evenement, zoals een gala of première. Voor zo’n evenement moet je er natuurlijk wel uitzien als echte celebrities. Zo kan je voor jezelf een smoking huren en voor je vriendin een jurk regelen. Geen zorgen, haar vriendinnen kunnen je hier vast bij helpen. Is een smoking huren en dure première kaartjes kopen nou niet helemaal budgettair verantwoord? Dit betekent absoluut niet dat je geen luxe date kan regelen. Het belangrijkste is dat het persoonlijk is. Houdt je vriendin van sporten en buitenlucht, neem haar dan bijvoorbeeld mee schaatsen of ga naar een indoor skibaan. Is ze meer een type voor binnen? Dan kun je het huis romantisch aankleden en een heerlijk dinertje voor haar koken.

“Diamonds are a girl’s best friend”

Vrouwen zijn altijd blij als ze cadeautjes krijgen. Neem dus iets leuks voor haar mee op jullie date. Ze voelt zich dan net jarig en de glimlach zal voor de rest van de dag niet meer van haar gezicht af gaan. Wees niet bang, je hoeft echt geen diamanten ketting of ander duur cadeau te geven. Hierbij geldt hetzelfde als bij de activiteit: Hoe persoonlijker, hoe beter. Juist omdat wij mannen nou niet altijd de grootste romantici zijn, zal je vriendin het extra leuk vinden als ze ziet dat je veel moeite in het cadeau idee hebt gestopt. Dus of het nou schitterende juwelen of een klein hebbedingetje is, ze is er zonder twijfel blij mee.

Dus: Ga jij een luxe date plannen voor je liefde?

Similar Articles

Comments

Recente posts