Jobe wetsuit; alles is mogelijk

Een JOBE Wetsuit is een bekend merk wetsuits. Het is een Nederlands watersportmerk wat zich richt op de funsports. De wetsuits van JOBE zijn dan ook ontwikkeld voor sporten als wakeboarden, waterskien en kneeboarden. Voor deze sporten is het belangrijk dat het neopreen van het wetsuit flexibel is voor een optimale bewegingsvrijheid. Een JOBE Wetsuit is naast voor funsports natuurlijk ook te gebruiken om mee te zwemmen of een andere activiteit te beoefenen in het water. In het assortiment heeft JOBE wetsuit voor heren, dames en kinderen voor elk budget. Het assortiment is opgebouwd vanuit het goed, beter en best principe. Hierdoor is er zowel voor de beginnende als gevordere watersporter een passend wetsuit.

JOBE Wetsuit Model

Wetsuits zijn er in verschillende modellen zoals een fullsuit, shorty of mouwloze shorty. Het JOBE Wetsuit Fullsuit model is het meest verkochte model, een fullsuit bedekt het gehele lichaam. Dit is naast warm en comfortabel ook prettig als beschermlaag in het water. Ook voor kinderen die in het water spelen is een fullsuit een goede oplossing. Een shorty wetsuit is een model welke zeer geschikt is tijdens de warme zomerdagen, net als een mouwloos model. Een mouwloos model is ook een veel gebruikt wetsuit voor het zwemmen of Suppen door de bewegingsvrijheid bij de armen. Kortom het ideale model hangt af van de sport die beoefend wordt maar voornamelijk van de persoonlijke voorkeur van de gebruiker.

JOBE Wetsuit Dikte

Vaak is de vraag bij het kopen van een Wetsuit welke dikte er geadviseerd wordt. Dit advies hangt af van verschillende factoren met als belangrijkste de watertempratuur. In het voorjaar tijdens een warme dag denk je dat je al even lekker in het water kunt. Echter is het water dan vaak nog onder de 10 graden. Dit is nog erg koud, in de deze periode is dan ook 4mm dik neopreen zeker aan te raden. Boven de 15 graden kan er gekozen worden voor een 3mm dik pak. Hierbij kan dan gekozen worden tussen een JOBE Wetsuit shorty of fullsuit afhankelijk van de persoonlijke voorkeur. En wanneer de watertemperatuur boven de 20 graden kan een 1.5mm wetsuit worden gebruikt, dit is vaak een mouwloos model. Echter wanneer de inspanning in het water heel hoog is zoal bijvoorbeeld tijdens het zwemmen kan er eerder worden gekozen voor het 1.5mm mouwloos wetsuit.

 

Similar Articles

Comments

Recente posts