Wintergriep

Ook al zijn er de laatste tijd weer wat warmere temperaturen in Nederland en komt het zonnetje wat vaker tevoorschijn, het blijft belangrijk om je goed aan te kleden. Door de overgang van heel koud naar wat warmer weer is de kans op een verkoudheid of griepje erg groot. Eén op de twee Nederlanders wordt per seizoenswisseling wel is ziek. De een is er natuurlijk vatbaarder voor dan de ander.

Griepprik

Als je nou erg vaak last hebt van verkoudheid of regelmatig de griep te pakken hebt dan is het slim om aan de griepprik te denken. Dit is een inenting die je jaarlijks moet nemen en deze zou er voor moeten zorgen dat je minder snel en vaak ziek wordt. Wel zijn de meningen over deze prik verdeeld. De doctoren hebben het allemaal goed bekeken en denken dat deze cocktail van verschillende medicijnen de oplossing is. Elk persoon heeft op zijn negende levensjaar de negen jaars prik gekregen. Dit is niet alleen een prik voor de griep maar ook voor allerlei andere enge ziektes. Toch denken de meeste wetenschappers dat het goed is om elk jaar nog een extra inenting te nemen zodat de kans nog kleiner is dat je ziek wordt. Een aantal personen die deze inenting een aantal jaren achter elkaar hebben genomen hebben er geen baat bij gehad helaas. Een paar mensen hebben het tegenovergestelde meegemaakt, ze werden er juist ziek van. De doctoren zijn er nog niet over uit hoe dit mogelijk is.

Winterjassen

Als je nou helemaal niet van prikken houdt of je vertrouwt er niet zo op dan is er natuurlijk altijd nog een andere oplossing. Je kan je ook gewoon lekker warm aankleden! Er is in 2018 een test gedaan naar welke merken de beste winterjassen verkopen. Hier zijn er een aantal uitgekomen. Eén merk daarvan is Napapijri. Napapijri is een Italiaans merk dat onder andere winterjassen verkoopt. Wat deze jassen zo goed maakt zijn een aantal dingen: de jas gaat over het hoofd aan waardoor er geen wind door de rits gaatjes kan komen en dat maakt deze jas 100% winddicht. Daarnaast is deze jas ook water dicht en heeft hij een handige buidelzak aan de voorkant waar je al je waardevolle spullen kwijt kan. Deze jassen kun je natuurlijk in de winkel kopen maar Napapijri jassen online kopen kan ook! Veel webshops verkopen deze jassen. Onder zulke jassen is een lekkere trui ook van belang, het merk Gant verkoopt mooie kwaliteit truien die zeer geschikt zijn voor in de winter/herfst dagen. Gant kleding online kopen gaat zeer gemakkelijk samen met de Napapijri jassen op www.bosmenshop.nl, deze webshop verkoopt deze merken allebei dus dat is extra makkelijk.

Similar Articles

Comments

Recente posts