Wat dacht je van dit in het kerstpakket?

Het wordt weer tijd voor bedrijven om te gaan bedenken wat er in het kerstpakket gestopt gaat worden. Meestal komt het oude vertrouwde in een pakket: wat hartigs om te knabbelen, wat zoets om het mee af te wisselen en een mooie fles wijn. Makkelijk om te geven, leuk om te ontvangen! Maar heel erg persoonlijk is het niet. Hoe kan een kerstpakket wat meer gepersonaliseerd worden? Wat dacht je van het bedrukken van de wijnfles?

Bedrukken

Bij een wijnfles bedrukken wordt er een etiket gemaakt. Dit etiket kan op verschillende plekken gepersonaliseerd worden. Daarna wordt het op een fles bedrukt en is het klaar om van genoten te worden! Het leuke hieraan is dat de fles aan allerlei verschillende wensen kan voldoen. Behalve goed het kerstpakket, is het dan ook goed voor andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum, een cadeau voor een partner of gewoon omdat het leuk is om te doen!

Hoe?

Een (wijn)fles laten bedrukken is erg makkelijk om te doen. De eerste stap is om te kiezen voor een product. Wijn is namelijk niet de enige optie! Naast cava zijn champagne en bubbels 0% ook nog opties. ‘Bubbels 0%’ is een wijn gemaakt op natuurlijke wijze, maar waarvan de alcohol is onttrokken. Het smaakt dus vrijwel hetzelfde als een andere wijn, maar zonder enige alcohol.

Na gekozen te hebben voor het soort drankje, is het tijd voor stap 2. Bij deze stap is het tijd om te kiezen voor een kleur. De kleur bepaalt het thema van de fles, waardoor het erg fijn is dat er zes kleuren zijn om uit te kiezen. Denk aan een witte fles, een gouden, een grijze, een donkerblauwe of een zwarte. Zwart kan zowel glanzend als mat zijn. Met een online editor kan een etiket worden gemaakt met welke tekst maar gewild is. Optioneel is het mogelijk om een banderol rond de fles te laten zetten. Dit laat de (wijn)fles er luxer uitzien, maar is zeker niet nodig. Het gemaakt etiket wordt op de fles gedrukt en dan is het klaar! Zo makkelijk is het om te doen, voor een leuke, unieke uitkomst.

En dan?

De flessen bedrukken kan in groepjes van 50 gedaan worden, wat het perfect maakt voor kerstpakketten. Combineer het drankje met, bijvoorbeeld, met lekkere Italiaanse pastasaus, leuke vorm pasta, een stokbroodje en wat kruidenboter. Eén pakket voor een leuke avond! Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor een ‘groot’ cadeau, omringd door wat kleinere dingetjes. Denk bijvoorbeeld aan een handige rugtas en wat kleinere beetjes eten. Of vraag aan de werknemers wat zij graag nog meer zouden zien in het kerstpakket.

Natuurlijk is dit niet nodig om te doen! Er kan gekozen worden om de fles op te sturen naar elk adres, mogelijk in een luxe verzenddoos. Zeker fijn om binnen te krijgen!

Similar Articles

Comments

Recente posts