Waarom is zakelijke lease een slimme oplossing?

Wanneer je als bedrijf een oplossing voor mobiliteit zoekt, dan kan zakelijke lease zomaar de oplossing zijn. Mobiliteit is belangrijk, omdat dit je bedrijf gaande houdt, maar het moet betaalbaar blijven en financieel overzichtelijk. Het is belangrijk om het juiste product te verkrijgen, voor de juiste prijs, maar ook voor vaste voorwaarden, geen verrassingen achteraf, dat wil niemand. 

Zakelijke lease berekenen met een adviseur

Wanneer je zakelijke lease overweegt als oplossing voor jouw wagenpark of als manier om je personeel een auto te bieden, dan moet je berekenen wat zakelijke lease kost. Aan de hand van allerlei factoren wordt de leaseprijs bepaald. Denk aan type auto, aantal auto's, looptijd, etc. Het maken van zo'n berekening is niet eenvoudig. Daarom kun je bij een leasemaatschappij zoals MKB lease samen met een adviseur deze rekensom maken. Je wilt een adviseur die betrouwbaar is. Met een vast maandbedrag blijft het overzichtelijk, ook voor de toekomst.

Is zakelijke lease iets voor jou?

Zakelijke lease is niet voor iedereen de oplossing. Dus je moet goed overwegen aan de hand van een berekening en aan de hand van je doelstellingen of dit iets voor je is. Het gaat erom wat bij je past, ook financieel, maar zeker ook op praktisch gebied. Welke auto('s) je nodig hebt, hoeveel, met welk doel, de kosten en de waarden tegen elkaar afwegen, dat is het belangrijkste. Een adviseur kan hierbij heel behulpzaam zijn. 

Een slimme vorm van financiering

Zakelijke lease is een vorm van financieren. In plaats van de auto's te kopen, heb je maandelijkse kosten. Dit is makkelijk op je balans te verwerken en biedt ruimte voor budgetteren. Leasen is zo'n groot voordeel, het geeft je bedrijf wat het nodig heeft, het heeft fiscale voordelen en is bovendien gericht op de toekomst, de lange termijn. Regeren is vooruitzien, dat geldt zeker voor elk bedrijf, ook dat van jou! Elk bedrijf heeft een eigenheid, op financieel gebied, op het productieve gebied en daarom ook een eigen mobiliteit en financiering. Maak daarom gebruik van de slimste manier van financieren, maar ook meteen de veiligste en meest vertrouwde wijze. 

Bij geld lenen en schulden maken associëren veel bedrijven en mensen dit met een risico, dat beter niet genomen kan worden. Met zakelijk leasen is het heel anders, het gaat om investeren in de noodzakelijke mobiliteit voor het vervoer van je product en/of het personeel van je bedrijf. Zo kan iedereen op tijd zijn, om te doen wat hij/zij moet doen of als het gaat om het afleveren. Dat is de beste reclame voor ieder bedrijf. 

Similar Articles

Comments

Recente posts