Met een restpartij tapijttegels kun je alle kanten op

Nog even en we zitten allemaal weer op kantoor. Zeker wanneer dat kantoor al zo'n beetje anderhalf jaar niet wordt gebruikt, kan het zomaar zijn dat het niet meer helemaal fris ruikt. De beste oplossing is een grote opknapbeurt. Eerst goed schoonmaken en dan eens inventariseren wat er moet gebeuren. Want ook als een kantoor een tijd niet wordt gebruikt, gaat het er verlopen uitzien. Misschien nog wel erger dan wanneer een kantoor dagelijks intensief wordt gebruikt. Het kan dus zomaar zijn dat al je planten vervangen moeten worden omdat er niemand is geweest om ze water te geven. En het kan ook zomaar zijn dat de ruimte muf blijft ruiken, ook na een flinke schoonmaakbeurt. Met een restpartij tapijttegels kun je de bestaande vloer gemakkelijk (deels) vervangen en zo zorgen voor een frisse, nieuwe uitstraling.

Tapijttegels zijn sowieso een goed idee

Je kunt met tapijttegels echt alle kanten op. Kies voor veel verschillende kleuren of juist de hele vloer in een kleur. Leg een contrasterende kleur langs de wanden of als pad tussen de bureaus. Je kunt gaan voor een restpartij of juist voor een speciaal voor jou bestelde partij tapijttegels. Het is altijd slim om wat extra tapijttegels te bestellen. Je hebt dan, wanneer er een ongelukje is gebeurd, altijd de mogelijkheid om één of meerdere tegels te vervangen.

Het schoonmaken van deze tegels gaat gemakkelijk en snel

Wanneer je kiest voor tapijttegels binnen je bedrijf, heb je het goed bekeken. Een complete tapijtvloer, uit één rol tapijt, is natuurlijk hartstikke mooi, maar het is eigenlijk gegarandeerd dat er, in de eerste week na het leggen, een kop koffie overheen gaat. En zie dat maar eens schoon te krijgen. Je zult de vlek altijd blijven zien. Dat is anders wanneer je kiest voor tegels van tapijt. Deze tegels kun je gemakkelijk tijdelijk verwijderen om af te spoelen onder de kraan of met de hogedrukspuit. Is er geen eer meer aan te behalen? Dan kun je de tegel gemakkelijk vervangen.

Bestel de tegels van tapijt online

Het is een kwestie van goed meten en je weet precies hoeveel tegels je nodig hebt. En daar komt het handige van online bestellen om de hoek kijken. Je ziet in de webshop namelijk precies hoeveel tegels er op voorraad zijn. Wil je patronen of randen? Maak dan een tekening om beter te kunnen uitrekenen hoeveel tegels je van iedere kleur nodig hebt. Je kunt tegels bestellen in werkelijk alle kleuren van de regenboog.

Similar Articles

Comments

Recente posts