Nieuwste telefoons van dit moment

Het aanbod aan nieuwe telefoons is momenteel enorm. Er is een enorm aanbod aan telefoons. Ieder telefoonmerk lanceert minstens ieder jaar een nieuwe versie. Dit heeft tot een enorm aanbod geleid. Hier wordt daarom een beknopt overzicht gegeven van de nieuwste telefoons.

Samsung Galaxy A50

Met de Galaxy A50 zet Samsung met name in op beeldkwaliteit. De telefoon heeft een 6.4 inch Infinity-U display en is bijna randloos. Ook is er een FHD+ resolutie en sAMOLED kleuren. Naast de goede beeldkwaliteit is er ook een goede camerakwaliteit: de telefoon heeft drie camera’s die ook in het donker goed kunnen fotograferen. Ook is er aandacht besteed aan een goede scherptediepte-instelling.

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Ook de Samsung Galaxy Note 10 Plus heeft een bijna randloos scherm. Ook deze telefoon heeft drie camera’s: een standaardcamera, een groothoeklens en een telelens. Daarnaast heeft de telefoon een goede processor en 12 GB werkgeheugen. Naast een goede beeldkwaliteit biedt de telefoon dus ook technisch optimale prestaties.

iPhone XR en iPhone XS

De iPhone XR en iPhone XS zijn de twee nieuwste modellen van Apple. De telefoons komen voor een groot deel overeen, maar hebben ook een aantal essentiƫle verschillen. Ten eerste is de prijs van de XR ongeveer 300 euro lager dan de XS. Ten tweede heeft de XR een LCD scherm en de XS een Super Retina OLED scherm, wat over het algemeen een betere beeldkwaliteit geeft. De XR heeft slechts 1 camera, de XS heeft aan zowel de voor- als achterzijde een camera met optische zoom. De XR heeft echter een langere batterijduur dan de XS. Beide toestellen hebben dus een hoop te bieden. De kleine verschillen die hier zijn beschreven bepalen het prijsverschil.

Huawei P30 Pro

Ook Huawei gaat mee in de trend van de optimalisatie van de beeld- en camerakwaliteit. De Huawei P30 Pro beschikt over een Leica Quad Camera aan de achterzijde. Deze bestaat uit een groothoeklens, ultragroothoeklens, telefotopname en een Time of Flight camera. Aan de voorzijde heeft de telefoon ook nog een standaardcamera. Het scherm is OLED met een sterke resolutie.

Oppo Reno

Ten slotte de minder bekende Oppo Reno. De Reno beschikt over een 10x Zoom tri-lens setup. Deze driedelige camera bestaat uit een hoofdcamera, een telelens en een groothoeklens. Ook heeft het merk gedacht aan de beeldstabilisatie bij het gebruik van deze drie lenzen door middel van een dubbele OIS.

Samenvatting

Hierboven zijn de nieuwste telefoons van dit moment beschreven. De merken lijken momenteel vooral in te zetten op een goede beeldkwaliteit op de telefoon zelf en daarnaast een goede kwaliteit van de camera’s.

 

Similar Articles

Comments

Recente posts