Maak originele bedrijfsreclame met een vlag

Heb je binnenkort een evenement of wil je jouw bedrijfslocatie beter zichtbaar maken voor klanten? Zoek niet verder, maar laat nu een vlag bedrukken met het logo van jouw bedrijf erop. Dit is een originele manier van reclame maken, waardoor je bedrijf beter opvalt. En het is niet moeilijk! Je hoeft alleen maar een logo of andere afbeelding te hebben die je hiervoor wilt gebruiken.

Een vlag met jouw bedrijfslogo erop

Wil jij reclame maken voor je bedrijf op een originele en opvallende manier? Zoek dan niet verder, maar laat een vlag bedrukken met jouw bedrijfslogo. Omdat je een vlag hoog kan ophijsen, is je logo van veraf zichtbaar. Dat is ideaal voor als je bedrijf bijvoorbeeld langs een drukke weg zit en een hoop auto’s langs je pand rijden. Met een bedrukte vlag zet je jouw bedrijf in de spotlight. Op de website van fabervlaggen.nl kan je gemakkelijk een vlag bestellen. Je hebt alleen een design nodig dat je op de website uploadt. De rest wordt dan snel voor je geregeld.

Gebruik een simpel design

Het design voor je vlag moet niet te ingewikkeld zijn. Het is beter als je een afbeelding aanlevert die simpel is, opvalt en waarvan in één blik duidelijk is wat het voorstelt. Gebruik bijvoorbeeld alleen je bedrijfslogo of een simpele tekening. Bij een vlag bedrukken is het belangrijk dat het bestand dat je aanlevert van goede kwaliteit is. Dit betekent bijvoorbeeld: niet te pixelig en niet te klein. Met een vlag kan je ook bepaalde informatie aangeven. Gebruik bijvoorbeeld een banier om de openingstijden van je winkel te communiceren. Hou de tekst zo simpel en kort mogelijk.

Verschillende soorten vlaggen

Naast de traditionele mastvlaggen, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld wimpels, beachflags, banieren of tafelvlaggen. Tafelvlaggetjes zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor een congres of een benefietavond. Baniervlaggen zijn meestal groot en opvallend en kunnen ook simpele informatie weergeven.

Bestaande vlaggen

Niet alleen voor het zelf bedrukken van vlaggen kan je terecht bij fabervlaggen.nl, ze verkopen bijvoorbeeld ook de Nederlandse vlag. Bij belangrijke gelegenheden kan je deze hijsen. De Nedelandse vlag wordt vaak in ieder geval op koningsdag en op 4 en 5 mei gehesen. Ook voor het vieren van een zoon of dochter die geslaagd is voor de eindexamens mag de vlag uit de kast worden gehaald.

Kortom, het laten bedrukken van een vlag in de huisstijl van je bedrijf is een unieke vorm van reclame maken waarmee je opvalt.

Similar Articles

Comments

Recente posts