Lekker luieren

Een loungebank is een van de beste aankopen die ik in de afgelopen jaren heb gedaan. Het is zo heerlijk relaxed om languit op de bank te liggen. Zeker als de zon er lekker op heeft geschenen. Dan zijn de bankkussens nog zo lekker warm. Verder staat het natuurlijk ook erg mooi in de tuin. Als jij bijvoorbeeld een beetje een grote hoek hebt in de tuin, kan je daar een mooi passende driehoeks-bank neerzetten. Ik heb in mijn tuin een kleine buitenhaard staan waar je dan in de avond wat houtblokken in kan gooien als het wat frisser wordt. Allemaal erg knus en ik ben er zeer tevreden over. 

Alles over de prijzen

Loungeset klinkt als een duur woord, als je het mij vraagt. Het geeft aan dat er meerdere onderdelen zitten in een aankoop. Want wat koop je dan in die set? Wat is er allemaal inbegrepen en hoeveel gaat dat me nu weer kosten? Dan kan ik je geruststellen, want de prijzen zijn lang niet even overal zo belachelijk hoog. Wel moet ik bekennen dat de loungebank die ik heb aangeschaft best wel wat minder mocht kosten. Toen was ik me tevens nog niet bewust van lagere prijzen. Wanneer je een meubelzaak of luxe woonwinkel gaat bezoeken, zie je daar redelijk aanbod aan loungesets en banken staan. Maar ze zijn allemaal toch best duur, denk je dan misschien. Dat is vaak wel het nadeel aan het bezoeken van woonzaken. De winkels zijn op meer afstand rijden en hebben op die plaatsen ook weinig concurrentie. Ze zijn vaak ook voorzien van de meest kwalitatieve meubelen. Online vind je van alles wat, waaronder meubelen van mindere kwaliteit. Online is meestal toch ook minder overzichtelijk, naar mijn mening.

Verschil tussen plaatselijke woonwinkels en online webshops?

Dit is een vraag met onvoorspelbare uitkomsten. Tuurlijk, als je op het internet gaat zoeken naar een loungeset, zal je veel meer tegenkomen dan wanneer je gewoon in een winkel komt kijken. Je zal ook veel meer tegenkomen in online webshops dan in de woonwinkel. Maar wat zijn de verschillen nou meestal? Je mag er vanzelfsprekend vanuit gaan dat wanneer je de loungeset online bestelt, je het ook moet laten leveren. Misschien komen er bijvoorbeeld verzendkosten bij. Misschien ben je daarbij ook genoodzaakt om de loungebank door vakmensen in elkaar te laten zetten. 

Verder kan je woonwinkel of andere meubelzaak meteen de vragen kwijt aan specialisten in de winkel die er alles vanaf weten. Wil jij bijvoorbeeld wat extra geld meer besteden aan waterbestendige kussens of wil je gewoon de sfeer proeven in de winkels en de loungesets of banken uitproberen? Dan is een winkel misschien meer iets voor jou.

 

Similar Articles

Comments

Recente posts