IPA bier kopen voor het perfecte cadeau!

IPA bier kopen is het perfecte cadeau voor die vriend die alles al heeft. Die nooit iets op zijn verlanglijstje heeft staan en die nu toch echt 50 wordt. Je kunt dat natuurlijk niet ongemerkt voobij laten gaan. Met IPA bier kopen geef je een cadeau dat zeker goed in de smaak zal vallen. IPA staat voor Indian Pale Ale. Het is hoppig, fruitig en bitter. Het ideale drankje voor bij het eten of juist voor als je uit je werk komt en even een opkikker nodig hebt. Natuurlijk moet het je smaak zijn, maar bij IPA bier open heb je zoveel opties, dat het bijna niet kan missen. Er is altijd wel een IPA bier te koop dat past bij jouw smaakpapillen.

IPA bier kopen doe je online

Je kunt natuurlijk naar de slijterij en daar de medewerkers het hemd van het lijf vragen over IPA bier, maar waarom zou je? IPA bier kopen kun je gewoon online doen. Bij ieder IPA biertje staat een beschrijving en al direct, nog voor je doorklikt zie je om wat voor soort IPA het hier gaat. Blond, amber of zelfs zwart. Je kunt, ook met IPA alle kanten op. Twijfel je tussen verschillende merken? Bestel dan één flesje of blikje per merk en proef thuis. Je weet dan voor de volgende keer welke IPA je voorkeur heeft.

Dit bier is duidelijk anders dan een gewoon pilsje

Je zult dus misschien even moeten wennen aan de smaak. Doordat er meer hop verwerkt is in IPA is het bier bitterder of heeft een bitterder afdronk of nasmaak. Waar we bij gewone biertjes wel zien dat er gecombineerd wordt met smaken als citroen en limoen, zien we dat bij IPA een stuk minder. IPA is IPA. Al zijn er wel verschillen tussen de verschillende merken. Zo heb je IPA's die bijna net zo troebel zijn als appelsap, maar toch niet naar appelsap smaken. En je hebt IPA's die zo donker zijn als koffie, maar waar geen koffie in de buurt is geweest. Een gemiddelde IPA heeft een alcoholpercentage van 5-7%.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan een kijkje op de website en ga je eerste IPA bier kopen. Je moet (bijna) alles in het leven een keer geprobeerd hebben, toch? Maar pas op: voor je het weet heb je een nieuwe favoriet gevonden en wil je nooit meer anders. Straks vind je een gewoon biertje te gewoontjes en bestel je zelfs, als we eindelijk weer naar de kroeg mogen, een IPA!

 

Similar Articles

Comments

Recente posts