Industriële fauteuils zijn een mooie aanvulling in je interieur

Als je een industrieel, stoer interieur hebt, dan wil dat natuurlijk niet zeggen dat je niet lekker wilt zitten. Dat je interieur er stoer uitziet, wil nog niet zeggen dat je ook graag op een harde houten stoel zit. Gelukkig zijn er industriële fauteuils in veel verschillende uitvoeringen. Je vindt hierdoor altijd een mooie fauteuil die echt past in jouw interieur. Door een stoere fauteuil te kiezen van prachtig leer in combinatie met metaal, heb je een echte blikvanger in je huiskamer, en kun je ook nog eens heerlijk een avondje een serie bingen. Combineer verschillende industriële fauteuils met elkaar om een speels effect te krijgen of zet zo'n mooie fauteuil naast een hoekbank industrieel.

Industriële fauteuils kenmerken zich door de materialen

Alle industriële meubelen hebben één ding gemeen: ze worden gemaakt van de meest mooie materialen. Denk dan aan schitterend dik leer, prachtig (verweerd) hout en metaal. Deze combinatie van materialen zou natuurlijk koud en kil kunnen aanvoelen, maar niets is minder waar. Juist het gebruik van dat mooie leer voor de bekleding van stoelen en banken en zelfs voor grepen van kasten en lades zorgt direct voor een warme uitstraling. Je kunt dit leer in verschillende kleuren krijgen. Ga je voor bruin, camel of cognac? Of juist voor groen of vergrijsd leer? Dat is helemaal aan jou.

Ook andere materialen mogelijk

Ben je bang dat leer te kwetsbaar is in jouw huishouden? Bijvoorbeeld doordat je katten hebt die graag hun nagels gebruiken? Dan kun je veel van de industriële fauteuils ook in bijvoorbeeld jeansstof bestellen. Je leest het goed, echte spijkerbroekenstof, maar dan verwerkt tot prachtige fauteuil. Jeans-stof is gemaakt van 100% katoen en enorm slijtvast. Je kunt er ook voor kiezen om de fauteuil te laten bekleden met eco-leder, een combinatie van leer en stof, of velvet stof. Deze laatste versie zorgt voor een meer glossy uitstraling en heeft praktisch geen onderhoud nodig. Even afnemen met een vochtige doek en dan laten drogen is al genoeg.

Kom naar de showroom voor de beste ervaring

Natuurlijk kun je alle meubelen online bestellen, dat is geen enkel probleem. Het kan echter zijn dat de kleur op je beeldscherm net even anders is dan de echte kleur. En dat kan goed, maar ook iets minder goed uitpakken. Door een bezoek te brengen aan de showroom in Druten of in Wateringen, zie je precies de kleuren en kun je de materialen goed voelen, je kunt zelfs even "proefzitten". Zo heb je straks écht de beste industriële fauteuils die je je maar kunt wensen.

Similar Articles

Comments

Recente posts