In sommige situaties, kunnen we absoluut niet zonder.

Soms kan je absoluut niet zonder een element. En in sommige situaties, wanneer dat element er niet is, kan het best wel eens gevaarlijk worden. We hebben allemaal misschien ooit wel eens, zo’n situatie meegemaakt. Maar waar ik vandaag eigenlijk op doel, zijn de verkeersregelaars. Want in sommige momenten kunnen we absoluut niet zonder de verkeersregelaars. 

De verkeersregelaars zorgen voor de rust in het verkeer wanneer er een element weg valt. Denk maar aan een groot kruising waar de stoplichten opeens niet meer werken. We weten allemaal wel de verkeersregels die we op dat moment moeten navolgen. Maar wanneer de kruising zo groot is, is het niet altijd haalbaar om de regeltjes na te leven. Dus op zulke momenten zijn verkeersregelaars de perfecte oplossing. Zo ook wanneer er een ongeluk is gebeurt en het verkeer geregeld moet worden, want we kennen allemaal wel de oh zo bekende ‘kijkersfile’. Mensen zijn toch altijd nieuwsgierig wat er gebeurt is en willen alles mee krijgen. Maar daardoor kunnen alleen maar meer gevaarlijke situaties ontstaan. En op zulke momenten zijn verkeersregelaars erg belangrijk.

Vacature verkeersregelaar.

Heb jij daar wel eens bij stil gestaan? Of het een geheel los beroep is, verkeersregelaars. Zelf stond ik er nooit helemaal bij stil en dacht ik heel vaak dat het of vrijwilligers waren of ze gewoon bij het bedrijf hoorde dat er op dat moment stond te handelen. Maar ja ook daar heb je mensen voor nodig. Niet iedereen laat zomaar zijn werk vallen om een paar uur het verkeer te regelen. Er zijn dus speciaal vacatures voor verkeersregelaars. En dat is maar goed ook, want in heel veel gevallen hebben wij deze mensen nodig om de rust en orde te bewaren op de weg. 

Want ook al willen we allemaal de regels volgen die we geleerd hebben tijdens onze rijles, er zullen altijd mensen tussen zitten die denken, en daarbij ook beweren, dat die regels op dat moment er niet voor hen zijn. En wanneer deze mensen tussen het verkeer rijden, dan zullen er gevaarlijke situaties ontstaan. Omdat er op dat moment niemand is die hun in toom houdt, kan dat tot nog meer last zorgen. Daarom moeten we ook zo blij zijn met verkeersregelaars. Want op dat moment kunnen de mensen, die denken dat regels niet voor hen bestemd zijn, toch in toom gehouden worden. 

Dus in sommige situaties hebben wij deze mensen absoluut nodig.

Similar Articles

Comments

Recente posts