In drie stappen een echte heer!

Als man een vrouw versieren is niet makkelijk, lijkt mij. ik ben een vrouw, dus ik heb er geen ervaring mee. Maar ik weet natuurlijk wel als geen ander waar wij vrouwen voor vallen en wat wij aantrekkelijk vinden in een man! Eigenlijk komt het er in het kort op neer dat de meeste vrouwen, zeker voor een partner om een toekomst mee op te bouwen, opzoek zijn naar een echte heer. Een man die chic en charmant overkomt en op die manier ons hart steelt. Wil je weten hoe je zo’n chique en charmante man kunt worden? Lees dan hieronder verder in mijn blog, waarin ik jullie drie tips vertel om een echte heer te zijn! 

Een verzorgd uiterlijk 

Allereerst vinden vrouwen over het algemeen een verzorgd uiterlijk heel belangrijk. Plan je dus een date met een vrouw, kom dan niet aanzetten in je joggingbroek met ongekamde haren maar zorg dat je er netjes en verzorgd uitziet. Nette gewassen kleding, even je haren gekamd en tanden gepoetst en gewoon een lekker luchtje en deodorant op. Het klinkt heel simpel, maar geloof mij: Ik ben zeker wat onverzorgde mannen tegengekomen in mijn dating leven! Tot slot is het ook wel leuk als je je iets chiquer kleedt dan normaal, dit kunnen vrouwen zeker waarderen. Je hoeft niet in een driedelig pak te komen, maar een overhemdje naar de eerste date wordt altijd gewaardeerd. 

Een zelfverzekerde houding 

Daarnaast is het belangrijk dat je een zelfverzekerde houding aanneemt. Natuurlijk kan dit wat lastig zijn als je niet zo zeker van jezelf bent van nature of gewoon een beetje zenuwachtig bent voor de date. Maar probeer te bedenken dat zenuwen heel normaal is en dat de vrouw waarmee je de date hebt zich waarschijnlijk hetzelfde voelt! Als je niet zo zelfverzekerd van nature bent, kun je wel aanleren om zelfverzekerd over te komen. Een rechte en statige houding is daarvoor bijvoorbeeld heel belangrijk. En dit is ook nog eens goed voor je lichaam om blessures te voorkomen! Wil je hulp met je houding of heb je het idee dat je houding verkeerd is? Dan kan je altijd eens naar een chiropractie kliniek gaan (zoals bijvoorbeeld chiropractie Hilversum) om je te laten helpen met je manier van staan, zitten en lopen. 

Een man vol manieren 

Tot slot is het als man belangrijk dat je je respectvol gedraagt tegenover een vrouw. Eigenlijk niet eens alleen tegen de vrouw waarmee je een date hebt, maar gewoon tegen iedereen! Een man die bijvoorbeeld onbeleefd is tegen het personeel in een restaurant is een echte afknapper. Zorg dus dat je te allen tijde respectvol bent tegenover de vrouw en de mensen om je heen. En als je de vrouw echt in wil palmen, kun je natuurlijk altijd nog een paar echte ‘gentleman’ manieren in de strijd gooien zoals de deur open houden, haar jas aannemen of haar stoel aanschuiven. Dan ben je pas echt binnen!

Similar Articles

Comments

Recente posts