Een gezellige familievakantie!

Huwelijk

Mijn ouders zijn dit jaar 40 jaar getrouwd. Immens lang, vind je niet? Ik kan me nog herinneren als klein jongetje dat we met 12,5 jaar huwelijk ons al afvroegen hoe mensen dat zo lang konden volhouden, maar ze hebben het onderhand nog even ruim drie keer zo lang zonder morren gedaan. Wat een prestatie. Ik vroeg daarom een paar weken geleden wat ze een leuk cadeau zouden vinden voor deze gebeurtenis. Het antwoord had ik eerlijk gezegd niet helemaal verwacht: ze zouden het heel leuk vinden om met ons en de kinderen een keer mee te gaan op vakantie in de zomer. Zo konden ze lekker met de kleinkinderen wat qualitytime hebben en daarnaast af en toe oppassen zodat wij met zijn tweeën ook weer eens wat konden doen. Ik vond dit zelf een erg goed idee en mijn vrouw was hier ook wel voor te porren. Ze is gelukkig dol op mijn ouders – dat maakt alles natuurlijk al een stuk makkelijker. Ook de kinderen werden hier erg enthousiast van. Opa en oma spelen namelijk altijd uitgebreid met ze en mijn zoon had al hele plannen dat hij dan met opa wedstrijden op de glijbanen kon doen. De beste man is 65, dus ik vraag me af of dat goed gaat, maar een kind mag dromen.

Locatie

De locatie was dan opeens wel wat lastiger. Want waar vinden we een camping die voor jong en oud leuk is en idealiter ook voor mijn ouders echt als een cadeautje voelt? Dit vond ik nog het lastigst aan het hele boeken. Frankrijk of Italië… daar zijn ze al zo vaak geweest. Na een tijdje zoeken stuitte ik op  Camping Kroatië Istrië. Ik ben daar nog niet eerder geweest maar hoor altijd hele goede dingen over het land. Het schijnt niet te duur te zijn, de natuur is beeldschoon als ik de foto’s mag geloven en de het land bereiken is goed te doen, er gaan meerdere luchtvaartmaatschappijen direct naar toe. Mooi, het land was gekozen, nu nog de camping. Vrij snel vond ik park umag kroatië, wat op de foto’s er uit ziet als een paradijs voor jong en oud. De camping ligt langs het strand en omdat hij langgerekt is zal het nooit ver zijn om bij het strand te komen. Daarnaast heeft het een mooi zwembad en de accommodaties zien er ook hartstikke goed uit. We gaan hem boeken, ik zal laten weten hoe het was!

Similar Articles

Comments

Recente posts