Deze producten vind je in een groothandel voor de MKB/Industrie

In een groothandel vind je de meeste producten voor in je MKB of je industriële bedrijf. In een goede groothandel vind je alle producten die je nodig hebt, waardoor alles netjes op één factuur terecht komt. Met een beetje geluk komt deze groothandel je spullen ook nog brengen, dat bespaart helemaal veel tijd en dus ook geld. Maar welke producten vind je zoal in een goede groothandel voor de MKB/Industrie? We zetten een paar van de belangrijkste producten op een rijtje. Heb jij deze allemaal al in huis?

Desinfectie middelen

Zeker in deze tijd is het heel belangrijk om goede desinfectie middelen in huis te hebben. De vraag naar deze producten is door de coronacrisis natuurlijk exponentieel gestegen. Denk bijvoorbeeld aan de juiste Isopropyl alcohol. Dit disinfectiemiddel is overal van heel groot belang. Niet alleen in de traditionele verkoopkanalen, maar nu juist overal. Daarnaast is ook handgel een heel populair product, al is dat helaas om een vervelende reden: corona. Toch is het goed om hier genoeg van aan te schaffen, al is het maar omdat je er nooit genoeg van kunt hebben. Handgel bederft niet en het komt vroeg of laat echt wel op. Aanschaffen dus!

Oxxa handschoenen

Goede veiligheidsproducten zijn ook een must voor elke zichzelf respecterende groothandel voor de MKB. Vooral veiligheidshandschoenen zijn heel populair en echt een must voor elk bedrijf. Denk daarbij aan Oxxa handschoenen, een echt hoogvlieger op het gebied van veiligheidshandschoenen. Oxxa handschoenen zijn verkrijgbaar in vele varianten, zoals bijvoorbeeld de snijbestendige werkhandschoenen, maar ook de kou bestendige handschoenen. Geen klus is te gek voor de werkhandschoenen van Oxxa.

Overige beschermingsproducten

Ook de juiste materialen voor bijvoorbeeld het gehoor of het hoofd zijn heel belangrijk om aan te bieden in een juiste MKB groothandel. Goede oordoppen voor in de bouw of gewoon in het dagelijks leven worden steeds belangrijker. De 3m oordoppen zijn bijvoorbeeld heel goed in hun gehoorkappen. Deze voorkomen schade aan de oren van bouwvakkers en andere mensen die dagelijks in heel luid geluid werken.

Juiste schoonmaakmiddelen

We hebben het eerder gehad over de juiste desinfectie middelen, en hoe belangrijk het is voor de goede MKB groothandelaren om die in huis te hebben. Eigenlijk geldt exact hetzelfde voor andere schoonmaakmiddelen. Denk hierbij aan sanitair reinigers, glas en interieurreinigers, luchtverfrissers en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet bedenken, of een MKB groothandel zou het eigenlijk al in z’n assortiment moeten hebben.

In dit blog zouden we eigenlijk nog veel meer producten kunnen opnoemen die een MKB groothandel als Degros in zijn assortiment zou moeten hebben. Denk bijvoorbeeld aan goede werkkleding, oogbescherming en hoofdbeschermers.

Similar Articles

Comments

Recente posts