De beste bedrukking op flyers en posters

Ben je van plan om flyers of wellicht posters te laten afdrukken? Maar geen idee waar je moet beginnen en welke opties er allemaal zijn? Voor het beste resultaat ben je bij Drukbedrijf op het juiste adres. De hoeveelheid keuzes is enorm waardoor je jouw product zo gepersonaliseerd kan maken als je zelf zou willen.

Flyers drukken

Flyers is een handig middel als reclame. Denk bijvoorbeeld bij het uitdelen op evenementen op openbare plekken, als promotie of om een actie te communiceren. Met een kleine flyer kan je al een grote boodschap overbrengen. Het fysieke aspect zorgt er immers voor dat mensen het echt vast hebben in hun hand en dat het niet snel vergeten wordt.

Flyers drukken is erg gemakkelijk. De keuzes zijn groot. Zo begin je bij het kiezen van jouw formaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte maar juist ook aan de vorm van de flyer. Ten tweede kies je jouw gewenste papiersoort. Zo kan je kiezen voor dikkere materialen en de finish van het papiersoort zoals glanzend of mat. Daarna is het tijd voor de bedrukking! Dit kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. Ook afwerking is van belang, kies uit verschillende types zoals glanslaminaat, matlaminaat etc. Ook zijn er opties voor boorgaten, mocht je dat in je flyer willen. Vervolgens kan je een bundel kiezen en het aantal stuks.  

Posters drukken

Naast flyers zijn posters ook een perfect middel als reclame en communicatie. Ook posters afdrukken is erg gemakkelijk. Denk niet alleen aan klein, maar juist ook aan hele grote zoals posters bij bushokjes. Visuele afbeeldingen blijven beter hangen, een mooie afbeelding met tekst is perfect om je marketingactie nog wat extra te promoten. Er zijn verschillende soorten posters. Zo zijn er Abri posters. Dit zijn over het algemeen grote posters die je vind bij het treinstation, bushokjes of op straat. Blueback posters zijn posters voorzien van een blauwe achterkant. Dit zorgt ervoor dat het papier niet doorschijnt en het ideaal is om over andere posters heen te plakken. Perfect voor bijvoorbeeld billboards, plakzuilen of driehoeksborden. Tenslotte zijn er goedkopere kleinere posters en neon posters om je idee echt te laten opvallen.

De beste service

De mogelijkheden zijn enorm, voor elk idee is er een oplossing. Bestel je flyer per stuk of in grote op marges en kies gemakkelijk het juiste formaat voor jouw idee. De beste opties voor de beste kwaliteit prijs verhouding. Daarnaast kan je bezorging zo snel mogelijk worden geleverd. De beste optie voor flyers en posters vind je bij Drukbedrijf.  

Similar Articles

Comments

Recente posts