Comfortabel klussen met de Batavia werkbank doe je zo!

Wanneer je graag klust, dan is een Batavia werkbank aan te raden. Met deze werkbank kun je namelijk in een prettige houding werken. De werkbank is bovendien voorzien van een bankschroef, waarmee je objecten eenvoudig vast kunt klemmen. Als je bijvoorbeeld een balk aan het zagen bent, is het wel van belang dat deze goed vaststaat. Zo heeft de werkbank nog veel meer handige functies. Je kunt hem bijvoorbeeld ook verstellen in hoogte.

Wat kun je met de Batavia multibrush?

Nog een aanrader van Batavia is de multibrush. De Batavia multibrush buitenborstel is gemaakt om je tuin of terras goed schoon te krijgen. Je kunt met deze borstel erg snel onkruid en mos verwijderen. Ook andere vormen van hardnekkig vuil kun je van de stoep verwijderen met behulp van deze tuinborstel. De borstel wordt aangedreven door een krachtige 1020 Watt motor. Daarnaast wordt de multibrush met verschillende borstels geleverd. Zo heb je voor iedere klus de juiste borstel. Het apparaat kan gebruikt worden om zowel natte als droge oppervlakken mee te reinigen. Je kunt de tuin of het terras dus zelfs reinigen als het geregend heeft.

Werk nauwkeurig en efficiënt met de Batavia werkbank

Met een Batavia werkbank kun je zeer georganiseerd werken. Met deze werkbank heb je al het benodigde gereedschap namelijk bij de hand. De werkbank wordt ook veel gebruikt voor het zagen of schuren van diverse materialen. Deze materialen kun  je vastklemmen tussen de bankschroef. Door een materiaal tussen de bankschroef vast te zetten, zit er geen speling meer op. Zo kun je het materiaal dus heel nauwkeurig bewerken. Ook beschikt de werkbank over een antislipmat. Deze heeft een draagkracht van maar liefst 200 kilo en is in hoogte te verstellen. Zo kun je altijd op de juiste hoogte werken.

Zo krijg je jouw terras schoon met de Batavia multibrush

De krachtige Batavia multibrush tuinborstel wordt gebruikt voor het verwijderen van vuil, onkruid en mos. Deze tool wordt zelfs inclusief een groene detailspiraal borstel geleverd. Daarmee kun je zelfs bij de moeilijk toegankelijke plekken. Zo voorkom je dat je naden en kieren niet kunt reinigen omdat je er niet bij kunt met de borstel. Voor de plekken die wel goed te bereiken zijn, bevat het pakket een zwarte multiborstel. Met deze borstel kan je snel en effectief grote gebieden reinigen. Heb je last van schimmel of algen, omdat je op een vochtige plek woont? Dan kun je de rode golfborstel gebruiken. Die borstel is speciaal voor dat soort vuil ontworpen.

Similar Articles

Comments

Recente posts