3 activiteiten om je weer helemaal het heertje te voelen

Soms heb je gewoon even een periode waarin je veel met vrouwen omgaat. Op werk heb je moet je ineens veel zakendoen met vrouwen, je vriendin heeft veel aandacht nodig en dan nodigt zij ook nog eens drie keer in de week haar hele vriendinnengroep bij jullie thuis uit. Als zo’n periode je overkomt, kan je misschien het gevoel hebben dat je je mannelijkheid aan het verliezen bent. Of je hebt gewoon ineens heel veel zin om echte mannendingen te doen. Welke reden het ook is, hier heb ik voor jullie wat heerlijke mannenactiviteiten op een rijtje gezet waardoor je je weer helemaal man voelt!

Een mannenavondje

De eerste en meest voor de hand liggende tip is om een echte mannenavond te organiseren. Zorg ten eerste dat er een leuke wedstrijd op tv is of dat de PlayStation is aangesloten en je een vette game hebt geregeld. Daarnaast moeten er natuurlijk genoeg biertjes en snacks zijn om de avond door te komen. Tot slot is het handig (misschien had dit stap 1 moeten zijn) om je vriendin te informeren dat ze beter bij iemand kan gaan slapen of ook een avondje uit kan gaan. Je wil immers niet gestoord worden en je mannenavondje zo lang door laten gaan als jullie er zin in hebben.

Haal de techneut in je naar boven

Een feitje over mannen is natuurlijk dat wij veel technischer zijn dan vrouwen. Daarom is het voor je mannelijkheid ook erg goed om gewoon eens de techneut uit te gaan hangen. Zo zou je bijvoorbeeld voor je vriendin een mooi lichtsnoer in haar kamer kunnen installeren of die computer die het al jaren niet doet eindelijk eens te maken. Ik weet dat het ingewikkeld klinkt, maar een computer maken of een onderdeel vervangen (omdat hij hier bijvoorbeeld sneller van wordt) is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Oke, je moet je misschien even verdiepen in alle verschillende computer onderdelen en even wat Youtube filmpjes kijken. Maar een echte man moet dit zeker kunnen, dus haal lekker de techneut in je naar boven als je even tijd hebt! En voor kwalitatieve onderdelen kun je kijken naar Gigabyte onderdelen.

Uitsloven in de gym

Een laatste tip die niet alleen je mannelijkheid doet toenemen maar ook goed is voor je mannelijke figuur, is je even lekker te gaan uitsloven in de gym. Nog leuker is het om dit met een paar maten te doen. Dus, haal je sportbroek uit de kast en een zweetbestendig shirtje en ga ervoor! Het krachthonk, door mijn zusje vaak ‘testosteronhok’ genoemd, is de ideale plek om je spieren (heb je die nog?) even uit te testen. Probeer zo zwaar mogelijk te trainen en ik durf te wedden dat je je als je thuiskomt weer helemaal ‘de man’ voelt.

Similar Articles

Comments

Recente posts