Wat te doen bij schade aan je macbook?

Het kan iedereen wel eens overkomen, je laat per ongeluk je macbook vallen en ineens is deze kapot. Er zit een deuk in de macbook, toetsen zijn uit het toetsenbord gevallen of het scherm is ineens gebroken. In sommige gevallen is het zo dat je met de mankementen nog altijd kunt werken, maar zou het ook zo kunnen zijn dat de macbook niet meer te gebruiken is. Er zou zich bijvoorbeeld inwendige schade kunnen bevinden, wat je eerst zou moeten oplossen voordat je de macbook weer gaat gebruiken. In dit blog zullen we je vertellen wat jij kunt doen wanneer je schade hebt opgelopen met je macbook!

Verschillende soorten schade

Er kunnen zich verschillende soorten schade bevinden in en aan de macbook. Zichtbare schade zoals barsten in het scherm, een defect toetsenbord of een deuk zijn gemakkelijk met het blote oog te zien. Echter zou het ook zo kunnen zijn dat er zich inwendige schade bevindt aan de macbook. Inwendige schade is niet met het blote oog te zien en valt ook niet snel op, waardoor het erg gevaarlijk kan zijn. Bij valschade kan er bijvoorbeeld een chip beschadigd zijn, die bij gebruik van de laptop voor veel meer schade kan zorgen.

Wanneer je je macbook per ongeluk hebt laten vallen, is het daarom verstandig om de macbook geheel te laten controleren op schade. Een specialist kijkt zowel naar de zichtbare schade, maar kijkt de specialist ook naar alle overige onderdelen waar de macbook over beschikt. Uiteindelijk stelt de specialist een schaderapport op, zodat jij duidelijk hebt wat voor schade er zich bevindt, zodat je jouw macbook snel en op een juiste manier kan laten repareren.

Een macbook scherm vervangen

Wil je jouw macbook scherm vervangen? Ook deze reparatie kan erg snel worden voltooid. Reparateurs van allerlei instantie skunnen een macbook scherm vervangen en doen dit meestal in 24 uur tijd. Je levert je macbook in op een bepaald tijdstip, waarna de macbook de volgende dag en op hetzelfde tijdstip weer op te halen is. 

Wanneer je een macbook scherm gaat vervangen, is het van belang dat dit gebeurd met officiële Apple-producten. Ook voor andere onderdelen van de Macbook is dit zeker aanbevolen. Wanneer er onderdelen worden vervangen en ook officiële Apple-onderdelen worden gebruikt, zorg je ervoor dat de macbook niet anders zal gaan werken en voorkom je narigheid door onderdelen toe te passen wat de macbook eigenlijk niet aan kan.

Zorg ervoor dat je jouw amcbook laat controleren ops chade, laat je macbook reparen door een officiële reparateur die werkt met officiële Apple-onderdelen, zodat jouw macbook weer als voorheen zal werken. Succes!

Similar Articles

Comments

Recente posts