Met de voetjes OP de vloer

De dagen worden korter en de temperatuur een stuk frisser. Hoe verwarm jij je huis? Ben je uitgekeken op de radiatoren die je muren ontsieren? Of ben je toe aan een nieuwe vloer? In dat geval brengen we graag de mogelijkheden van vloerverwarming bij jou onder je aandacht. Dan weet je één ding zeker; deze winter gaan jouw voetjes OP de vloer!

Voordelen vloerverwarming

Bij vloerverwarming komt de verwarming van je huis of kamer van onder de vloer. Met als voordeel dat alle radiatoren het huis uit kunnen en je meer leefruimte creëert. Je kan ook kiezen om alleen vloerverwarming in de badkamer aan te brengen; een enkele ruimte of een heel huis, alles is mogelijk. Weet je dat dit ook een hele energiezuinige manier is om je huis te verwarmen? En dat er heel veel soorten vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming? Denk aan Marmoleum, pvc en ook tapijt. Er kan zelfs vloerverwarming bij een houten vloer!

Soorten vloerverwarming

Er zijn twee soorten vloerverwarming; elektrische- en ingefreesde. Bij de laatste loopt er warm water door een systeem van buizen die in de ondervloer zijn geplaatst en verwarmt het systeem zo de vloer en dus de kamer op een aangename temperatuur. Wil je vloerverwarming zonder frezen? Dat kan! Elektrische vloerverwarming wordt met hele dunne matten onder je vloer gelegd. Frezen is daarbij niet nodig. Ideaal dus in een bestaande woning.

Wat kost vloerverwarming?

Kies je voor vloerverwarming elektrisch of wil je infreezen? De vloerverwarming kosten kunnen vooraf goed ingeschat worden door vakmensen. Ga eens naar de woonwinkel in Zeist. Als bekend is welk soort vloerverwarming je kiest en hoe groot de ruimte is waar de vloerverwarming komt, maken ze graag een offerte voor je. Zo weet je goed vooraf wat je mag verwachten, wel zo prettig. En weet je dat je daar ook heel goed terecht kan voor je nieuwe vloer, raamdecoratie en gordijnen of kasten op maat? In Zeist ontvangen ze je graag in de ruime showroom en staan de vakmensen klaar met eerlijk advies en actuele collecties en producten. Hier is afspraak echt afspraak en nemen ze je het werk met liefde uit handen. Inmeten en monteren; alles prettig onder één dak. Op naar Zeist!

Similar Articles

Comments

Recente posts