Een zomerparadijs in eigen tuin

De afgelopen zomer hebben we allemaal in eigen land, zelfs in eigen tuin, vakantie gevierd. Door de wereldwijde pandemie was het bijna onmogelijk om naar het buitenland te reizen. Daarnaast waren alle festivals afgelast en was zelfs het strand te druk naar toe te gaan. Je kon je er niet meer aan de sociale afstandsregels houden. Daarom bleven we lekker veel in onze eigen tuin. Maar natuurlijk waren er ook veel Nederlanders die nooit veel met hun tuin gedaan hebben. Plastic stoelen op een tuin vol met stenen is nu niet echt genieten van je tuin. Aangezien het nog onduidelijk is of de aankomende zomer beter zal zijn qua pandemie is het nu een goed moment om van je tuin een echt paradijs te maken. Het is tegenwoordig zelfs zeer betaalbaar om een echt ingegraven zwembad in je tuin te hebben. Hoe je zo’n zwembad krijgt bespreken we in dit artikel.

Betaalbaar en luxueus

Er zijn veel mensen die al een opzetzwembad in de tuin hebben staan. Maar alhoewel dit een goedkope opties is, geeft het niet echt een luxueuze uitstraling aan de woning. Tegenwoordig is het heel goed mogelijk om een zwembad in te bouwen, zelfs inclusief zwembadverlichting, tegen een betaalbare prijs. Denk bijvoorbeeld aan een Platinum Pool rond inbouw zwembad van Stassar. De inbouw zwembaden van dit bedrijf zijn van zeer hoge kwaliteit en goed betaalbaar. Een 120 cm diep inbouw zwembad voorzien van een vuur verzinkte stalen rand en polyester coating aan de buitenkant en een beschermende finish aan de binnenkant van het bad is ideaal voor inbouw maar ook om bovengronds te plaatsen. Als je het zwembad wilt inbouwen dan moet je een gewapende betonvloer plaatsen met daaromheen gestabiliseerd zand.

Hangmat in de tuin

Om je tuin echt dat zomerse gevoel te geven kun je ook wat tropische elementen toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een hangmat in de tuin. In een tropisch paradijs is de hangmat natuurlijk opgehangen tussen twee bomen maar dit is natuurlijk in veel Nederlandse tuinen niet direct een mogelijkheid. Gelukkig zijn er ook veel hangmatten die zelf ophangstukken hebben. Het leuke aan dergelijke hangmatten is dat je ze ook kunt ophangen in de woonkamer op bijvoorbeeld een regenachtige dag. Het is ontzettend fijn om in je hangmat te luieren terwijl het buiten regent. Om je tuin echt af te maken is het ook fijn om flink veel planten te hebben. Een groene tuin geeft zuurstof en maakt het koeler dan veel steen. Tuinieren kost minder werk dan veel mensen denken.

Similar Articles

Comments

Recente posts