Dit is wat iedere klusser in zijn koffer moet hebben

Of je nu graag heel veel voor de lol klust of echt als professionele klusser aan de slag bent, iedere kluskoffer moet gewoon goed gevuld zijn. Uiteraard met het standaard gereedschap maar zeker ook met wat gerichtere spullen. Daarnaast is het ook handig om deze koffer regelmatig even te controleren, niets is vervelender dan er net naast te grijpen.

Standaard inhoud

Standaard heeft iedere klusser natuurlijk een aantal zaken in de gereedschapskoffer zitten. Denk hierbij aan schroeven, pluggen, spijkers, schroevendraaiers, hamer en boor. Maar daarnaast is het ook altijd handig om nog een aantal zaken in de koffer te hebben. Heb jij bijvoorbeeld een digitale waterpas in je kluskoffer zitten? En wanneer heb je voor het laatst gekeken of de rolmaat er nog in zit. De rolmaat is trouwens aan te raden om er altijd eentje extra bij je te hebben, deze wil nog wel eens ergens blijven liggen en dan grijp je mis! Ook is het belangrijk om verschillende ring- en steeksleutels in de koffer te bewaren en een verstelbare moersleutel kan ook altijd van pas komen.

Net even iets extra’s

Klus je net iets vaker en maak je ook gebruik van elektrisch gereedschap om het klussen net even iets makkelijker te maken? Zorg er dan voor dat je altijd accuboormachine bij je hebt. Ook handig om dan meteen een extra accu te hebben, voor het geval de huidige leeg raakt! Een accuschroevendraaier maakt het leven van een klusser ook een stuk makkelijker. Zo hoef je dus niet meer vijf verschillende schroevendraaiers met je mee te nemen, maar kun je heel veel klussen klaren met deze handige tool.

Uitbreiding van de kluskoffer

Wanneer je echt op regelmatige basis klust, dan is een uitbreiding van de gereedschapskist geen overbodige luxe. Bijvoorbeeld op het gebied van elektrisch gereedschap is er veel te koop om het klussen nog makkelijker te maken. Daarnaast is ook van belang om regelmatig alle gereedschap te checken of het nog voldoet aan de eisen en of er niets kapot is. Dit helpt niet alleen bij de voorbereiding van de klus, maar is ook belangrijk voor je eigen veiligheid. Vaderdag en verjaardagen zijn bij uitstek de gelegenheden om eens de gereedschapskist in te duiken om te zien wat er aan vernieuwing toe is. Het gereedschap van Bouwmaat bijvoorbeeld, zal een mooie aanvulling zijn op je gereedschapskist. Ook de bouwmaterialen van Bouwmaat zijn aan te raden. Voordat je gelijk overgaat tot een aankoop, een tip van mij: kijk altijd eerst even goed naar alle producten en of je het ook echt kunt gebruiken. Een hebbeding is leuk, maar een koffer vol gereedschap waar je niets mee doet is zonde! Je kunt er daarom ook voor kiezen om eerst het gereedschap te huren. Zo ben je er zeker van dat je het gereedschap wel hebt op de dag van de klus, maar is het niet meteen een hele grote investering.

Similar Articles

Comments

Recente posts