Deze summer essentials moet je hebben

Hoewel de donkere wintermaanden om de hoek staan is het nooit verkeerd om alvast aan de volgende zomer te denken. De afgelopen twee zomers telden dan ook eigenlijk niet helemaal mee. Vorig jaar hadden we te maken met strenge maatregelen waardoor onze vakantieplannen in duigen vielen, dit jaar viel het weer behoorlijk tegen met weinig zon en geen tropische temperaturen. En dat terwijl de zomer voor veel mensen hun favoriete seizoen is. Daarom is het helemaal niet erg om alvast aan de zomer van volgend jaar te denken. Plof op de bank, pak je dekentje en kop warme chocolademelk erbij en begin alvast aan het verzamelen van je summer essentials voor volgend jaar. Hier lees je meer over een aantal items die zeker niet op je lijstje mogen ontbreken.

 

Een hippe zonnebril

Een leuke zonnebril beschermd je ogen niet alleen tegen de UV-straling van de zon, maar maakt jouw look ook nog eens helemaal af. Een echte win-win dus! Ga je volgend jaar voor een ronde zonnebril of kies je bijvoorbeeld voor een cat-eye model? Houd bij het kiezen van een zonnebril rekening met je gezichtsvorm. Heb je een ovale of vierkante gezichtsvorm, dan zal een ronde zonnebril jou super goed staan. Bij een ronde gezichtsvorm komt juist weer een rechthoekige of vierkante zonnebril met rechte lijnen goed tot zijn recht. Naast de vorm van de zonnebril kun je daarnaast ook nog kiezen uit verschillende glazen, kleuren en merken.

 

Trendy shorts

Korte broeken kan een mens eigenlijk nooit teveel hebben. Toch kan het vinden van goede korte broeken nog wel eens een uitdaging zijn. De gemiddelde pasvorm van shorts is niet voor iedereen weggelegd. Vaak te wijd bij de taille en te krap bij de bovenbenen, waardoor ze omhoog kruipen wanneer je loopt. Eenmaal een leuk paar shorts gevonden, ben je misschien wel eens toe aan variatie. Trek daarom de stoute schoenen aan en tover een versleten spijkerbroek om tot hippe shorts. Niet alleen leuk om te doen, maar het bespaart je ook nog eens geld. Alles wat je nodig hebt is een stofschaar. De randjes kun je omvouwen of versieren met bijvoorbeeld kant.

 

Beach essentials

We hopen natuurlijk op een warme zomer volgend jaar met voldoende stranddagen. Zodra het zover is wil je natuurlijk wel alle benodigdheden voor de ideale stranddag in huis hebben. Naast je flesje zonnebrand en nieuwe bikini wil je natuurlijk ook lekker zitten. Neem daarom een eigen Regisseursstoel mee. Met verschillende kleuren, patronen en materialen is er altijd wel een regisseursstoel te vinden die bij je outfit matcht. Omdat je de stoel eenvoudig inklapt neem je ‘m zo overal mee naartoe. Ideaal dus!

Similar Articles

Comments

Recente posts